Шумно парти с Ed Solo и Dj Deekline

В първата нощ на октомври редица диджеи ще взривят публиката

Шумно парти с Ed Solo и Dj Deekline

Началото на всичко ново трябва да бъде отпразнувано, точно затова смятаме да потанцуваме като за последно по случай началото на новия месец. В нощта на 1-ви октомври, когато ще се проведе едно шумно и диво парти, за което ви бяхме разказали преди време, а именно това на Dj Deekline и Ed Solo в столичния клуб Mixtape 5.

Музиката ще е силна, стилът
drum and bass, а танците - с подскоци. Организаторите съобщиха и за участието на една английската световноизвестна фурия - break dance танцьорката и ди джейка Donna Dee. Тя има зад гърба си над 40 издадени плочи и е известна с отпечатъка, който е оставила в популяризацията на break beat звученето. Donna Dee ще зарадва публиката със специален хип-хоп и фънк сет, за да наелектризира атмосферата.

Списъкът с диджеи за вечерта е дълъг - освен
Donna Dee, Ed Solo и Dj Deekline, зад пулта на Mixtape 5 ще се качат Mc Darisson, Onslaught, Yeah! и Squadrum. Заради големият брой поканени артисти, столичният клуб ще отвори вратите на втората си зала, за да бъде достъпно партито за повече хора. И, естествено, всички да се чувстват комфортно.

Билети за Dj Deekline, Ed Solo, Mc Darrison в клуб Mixtape 5 могат да бъдат закупени за 25лв в бар "Петък" , мрежата на
Eventim.bg и на място.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay