8 съвета за изящен грим

Няколко страхотни съвета

8 съвета за изящен грим

Не е нужно да бъдете гримьор, за да си правите прекрасен грим. Всичко, което трябва да направите, е да използвате тези умни съвети, за да подчертаете естествената си красота и да прикриете някои недостатъци. Ще ви дадем няколко съвета, които ще ви помогнат да изглеждате безупречно всеки ден. 

Използвайте коректори с различни цветове за контуриране на лицето 

Първо нанесете фон дьо тен, а след това коректор. Фон дьо тенът прави кожата по-гладка, а след това коректорът ще акцентира върху линиите на лицето ви. 

Контуриране на носа 

За да направите носа си красив, не е нужно да лягате под ножа. Нанесете по-тъмен коректор от двете страни на носа и по върха, след това го размажете добре. 

Лесен начин да подчертаете веждите си 

Очертайте веждите си с молив. Най-напред долния ред, след това долния. След това попълнете средната част. 

Изразителни очи

Използвайте хайлайтър, за да подчератете очите си, за да изглеждат по-свежи и бляскави. 

Перфектната очна линия

За да направите перфектната очна линия първо изчертайте тънка линия от външния ъгъл на окото към челото. След това добавете още една тънка линия от почти средата на окото и го свържете към първата линия. Попълнете очертаната форма. Уверете се, че не оставяте празни петна. 

Четкане на миглите 

Вземете нова четка за зъби и я прокарайте през миглите от корена до върха. Така ще съберете излишната спирала за великолепни мигли.

Плътни устни 

Овлажнете устните си с балсам за устни, след това нанесете малко пудра. Очертайте контура на устните с молив. Нанесете по-тъмно червило в ъглите и по-светло в средата. Слейте двата цвята. 

Не нанасяйте червило директно върху сухите и неподготвени устни. Винаги подготвяйте устните си, като първо като ги ексфолирате - нанесете балсам за устни, след това ги изтъркайте с влажна кърпа. След това нанесете още веднъж балсам за устни, за да овлажните устните си отново. Предприемането на тази стъпка, преди да нанесете червилото, наистина може да направи разлика. 


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay