Вампирската кожа е новият грим тренд в TikTok

Става още по-ясно, че сме в разгара на страховития сезон. С наближаването на Хелоуин получаваме все по-голямо вдъхновение за нетипични грим визии. Още повече ни помага TikTok, който прелива от идеи и налага нови трендове в грима за призрачния празник.

Вампирите винаги са били сред популярните превъплъщения за американския празник. Те са си истинска класика, но този път няма да говорим за остри зъби, пелерина и изкуствена кръв. Ако сте гледали "Здрач” вероятно сте наясно с необичайния начин, по който изглеждат вампирите там - приличат на обикновени хора, но същевременно не нападат хора, кожата им е прекалено светла и блестят, когато се излагат на светлина.

Най-новата тенденция, която доминира в TikTok  в момента, е именно вампирската кожа. Ефектът от нея ще ви помогне да заприличате на Едуард Кълън от "Здрач” и се постига по доста интересен начин. За да се сдобиете с вампирска кожа не ви трябва нищо кой знае какво, макар на пръв поглед да изглежда непостижимо. Този сияен, искрящ външен вид на кожата ще бъде истински хит на 31 октомври, гарантираме ви!

Какво представлява визията?

Това е ефект, който кара лицето ви буквално да блести, наподобявайки заскрежена повърхност.

Как да постигнем този ефект?

Както казахме, няма нищо сложно и вероятно разполагате с необходимите продукти у дома си. Ще ви трябва фон дьо тен, който не е с матов завършек, течен хайлайтър със студени тонове, прахообразен блестящ хайлайтър. Можете да експериментирате с каквито формули имате под ръка, а по-долу можете да видите какви точно използвa известен тиктокър гримьор.

В момента, неговото видео има 1,8 милиона гледания и около 300 000 харесвания. Вероятно предстои да получи още много повече. Освен, че изглежда страхотно, трендът намига на други тенденции като ламинирана кожа, която ще бъде най-горещата визия за пролет/лято 2023 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay