Този трик завинаги ще промени начина, по който нанасяте коректор

Не е тайна, че TikTok e царството на бюти съветите. Наред с някои съмнителни препоръки, там ще откриете много важни трикове и тайни. Този хак за коректор доказано повдига и освежава лицето ви за секунди. Професионалните гримьори използват коректора от години, за да подчертаят или прикрият различни характеристики, но досега не сме предполагали на какво е способен наистина този продукт.

 Ето всичко, което трябва да знаете за трика, от който целия TikTok е обсебен.

 

@meghaess

Reply to @med.s03 here’s the original facelift with concealer video #faceliftmakeup #facelift #nonsurgicalfacelift #shapeshift

♬ BDASH Breathe - BDash

 

Всичко, от което ще имате нужда е просто един коректор, който е с два тона по-светъл от кожата ви. По този начин вие ще създадете контрастираща сянка, която оптически ще изпъне лицето.

Във видео урока дамата използва изсветляващ коректор, за да подчертае естествените контури на лицето си. Тя прокарва коректора под външния ъгъл на окото, във вътрешния ъгъл, както и до ъгълчето на устната си, около ноздрата си и под скулите си. Ще забележите също, че тя нанася коректора в посока нагоре към високите точки на лицето си, за да преувеличи лифтинг ефекта. След като коректорът е разнесен с гъбичка за грим, ясно си личи контраста между гримираната и негримираната половина на лицето!

Нашият съвет: За да увеличите покритието на коректора си, нанасяйте продукта точно като дамата от видеото, след което го оставете за една до две минути, преди да я разнесете с навлажнена гъба за грим. През това време коректор започва да се абсорбира от кожата ви, което означава, че когато започнете да го смесвате, той ще бъди почти засъхнал и така ще осигури по-голямо покритие през целия ден.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay