Плеймейтка преживя тежка загуба

Плеймейтката Маги Бадер преживява труден момент, тъй като изгуби любимото си куче на плажа в Слънчев бряг. Красивата блондинка сподели снимка на домашния си любимец, порода чихуахуа, в социалните мрежи и помоли всеки, който може да помогне в намирането му, да се свърже с нея.

Маги и нейното кученце бяха на плажа, наслаждавайки се на слънцето и пясъка, когато изненадващо домашният любимец избяга. Синеоката красавица публикува трогателна снимка на кученцето, надявайки се, че то ще бъде забелязано и върнато безопасно.

Феновете и приятелите на Маги Бадер изразиха своята подкрепа и съчувствие в коментарите, предлагайки помощ и насърчение в търсенето на изгубения домашен любимец. Много хора знаят колко е трудно да се справят със загубата на любим домашен любимец и се чувстват свързани с емоциите, които Маги изпитва в момента.

Изгубването на домашен любимец може да бъде сърцераздирателно преживяване за всеки собственик, но с помощта на приятели, семейство и дори непознати, има надежда, че Маги ще намери отново своя малък спътник. Ако имате информация за изгубеното чихуахуа на Маги Бадер, моля, свържете се с нея чрез социалните медии или се обърнете към местните власти в района на Слънчев бряг.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay