Да отслабнем, докато спим -мечта, или реалност?

Не е химера, стига да знаем няколко тънкости

Да отслабнем, докато спим -мечта, или реалност?

Възможно ли е наистина да отслабнем, докато сме в летаргия в продължение на 8 часа? Отговорът е положителен! Да, възможно е, но с малка подготовка и дисциплина от наша страна!

В никакъв случа не яжте късно вечер и то тежки и мазни храни. Гледайте до 20 ч. най-късно да сте приключили с яденето за деня. Хапнете нещо леко, след което няма да Ви стане тежко! Добре е да заложите на зеленчуците и на не тлъсто месо, или риба. Ако следвате този режим на хранене вечер, бързо ще успеете да влезете във форма, защото по този начин ще отучите тялото си да складира излишни мазнини. А и сънят помага за изразходването на 60 калории на час.

Също така има кремове и гелове, които нанесени върху проблемните зони, помагат за по-лесното топене на мазнините. Слагайте си ги вечер, за да имат време да си свършат работата през нощта.

Колкото повече спите, толкова повече отслабвате! - Липсата на сън, или поне не достатъчно, е основна причина за невъзможността да се свалят килограми. Качественият и достатъчно дъдлъг сън е огромна предпоставка за бързото придобиване на желаните телесни форми.

Добре е да спите по-скоро в хладна стая, отколкото в много претоплена. -Дори и зимата, когато на всички жени ни е студено, изобщо не е препоръчително да се спи в твърде гореща стая, защото това пречи на метаболизма ни през нощта. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay