Животът на кучето ви вече по нищо няма да се различава от вашия!

Домашните любимци със собствен лайфстайл

А това е Тригър
А това е Тригър

 "Имате стилен и прогресивен градски начин на живот – и вашият домашен любимец трябва да прави същото!"

 

Така ме посрещнаха в "Pussy and Pooch”, един от добрите магазини за домашни любимци в центъра на Лос Анджелис. И не, че търсех храна за кучето ми - сив питбул, но професионалистите в магазина толкова добре се отнесоха към Тригър, че просто не можех да не му поръчам един солиден обяд.

 

Да, правилно сте прочели – поръчах му обяд. С влизането в магазина срещу вас се открива много интересна гледка. На пръв поглед тази част от "Pussy and Pooch” прилича на нормален бар с малко по-разчупен дизайн, но след втория поглед установявате, че това е барът за домашни любимци или Paw bar. Едно красиво момченце ме прикани да отведа Тригър до една от пътечките пред бара и му сервира обяда. Двамата започнаха да говорят на един език моментално, а аз реших да отида в другата част на магазина и в крайна сметка да намеря нашийника, за който бях влязла.

 

Момичето-консултант ме запозна и с другите услуги на този рай за домашни любимци, като баня, в която ще изкъпят котката или кучето ви професионално, и дизайн и изработване на специализирани за домашни любимци мебели. Буквално ми предложи всичко, от което някога съм имала нужда за кучето и ми даде ценни съвети за храненето му. Не, в никакъв случай не ми досаждаше, а напротив – помогна ми да избера най-добрият аксесоар, който от тогава и аз слагах няколко пъти за забавление. Загубена из рафтовете с глезотии за котки и кучета и улисана в разговори с консултантката, забравих за миг за кучето си. Но то бързо отрази присъствието си.

 

Не беше нападнал момчето. Двамата се бяха сприятелили и дойдоха при мен – каква гледка само!

 

Обещавам, че ще се върна в "Pussy and Pooch, дори и само за да видя онова очарователно момченце още веднъж. Е, и да поглезя пак Тригър.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay