Лондон "приюти" водопад от... шоколад!

Водопад от шоколад в Лондон

 Лондон стана домакин на невиждано до сега творение. "Bompas & Parr" построиха шоколадов водопад в търговския център "Whiteleys”, за който са използвани 5 тона шоколад.

 

Посещението на сладкото съоръжение е своеобразен ритуал. Посреща ви инструктор, който ви упътва в процеса на почистване на ръцете и в обличането на специална предпазна екипировка, с която да запазят и мястото достатъчно чисто.

 

След като насладата от прекрасната гледка на течащ шоколад започне да намалява интензитета си, други инструктори ще са готови да ви поведат към следващата стъпка – бутилирането на ваш личен еликсир.

 

На страна от водопада е създадена чешма, от която в специална бутилка да налеете своята част от 5-тоновата какаова течност. На бутилката е сложен етикет, който ви дава информация за произхода на шоколада и начина, по който да го използвате. Следва поставянето на капачката, за да съхраните добре шоколада – най-вероятно докато се приберете вкъщи.

 

За съжаление това удоволствие е зарадвало посетителите на Лондон само около Великден. Надяваме се скоро да се случи подобно нещо и в България, защото изживяването наистина си заслужава!

 

 

7 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay