Ето как да разберете пола на бебето си

Без намесата на ултразвук

Ето как да разберете пола на бебето си

Разбира се, можете да изчакате до 20-тата седмица за ултразвуково изследване, но трябва да сте от търпеливите бъдещи майки. Има жени, които решават, че не искат да знаят пола на бебето предварително и разбират какъв е чак, когато родят. Ако вие сте от онези майки, които не могат да чакат и искат час по-скоро да разберат пола на бебчето си, има и други начини.

Тези методи се използват от хората от векове наред. Вижте кои са те

  1. Сърдечната честота на плода

    Следващият път, в който отидете на преглед и лекаря слуша сърдечния ритъм на бебето ви, искайте малко повече подробности. Ако малкото сърчице бие с повече от 140 удара в минута, значи е момиче, ако бие с по-малко от 140 удара- момче.

  2. Сутрешното гадене

    Предполага се, че ако имате лека бременност, без сутрешно гадене, ще имате момченце. А ако се появи гадене през първия триместър, по-вероятно е да имате момиче.

  3. Храните, които ви се ядат

    Ако постоянно искате да ядете сладолед, шоколад, тортички, вероятно ще имате момиче. Ако пък искате да хапвате солени и пикантни храни, си имате работа с момче.

  4. Коремът ви

    Ако коремът ви изглежда широк на страни и е на по-високо, ще имате момиче. Ако е с правилна кръгла форма и е долу, ниско, по всяка вероятност ще родите момченце.

  5. Урината

    Инспектирането на урината ви още не е приключило! Казват, че цвета на урината е свързан с пола на бебето. Ако е светло жълта- момче. Тъмно жълта- момиче.

  6. Акне

    Колкото и да е грубо и неприятно, ако ви се появяват много пъпки, вероятно имате момиченце. Казват, че дъщерите "крадат" красотата на майката.

  7. Играта с пръстена

    Ако сте омъжена, вземете халката си, завържете я на една връв и я разлюлейте пред корема си. Ако се люлее в кръг, ще имате момче. Ако се люлее напред-назад- момиче.

  8. Зачеването

    Ако възрастта ви, събрана с месеца на бременността, е четно число, ще имате момче. Ако е нечетно-момиче.

  9. Как се събуждате

    Спането е тежко за всички бременни жени. Казват, че ако се будите на лявата си страна, ще имате момиче. Ако се събуждате, обърнати на дясно, ще имате момченце.

  10. Дланите

    Ако имате сухи и напукани длани, бебето ви е момче. Ако пък са гладки и нежни, ще имате момиченце.

  11. Размерът на гърдите

    Няма две еднакви гърди, особено при всички тези хормонални промени при бременните. Ако лявата ви гърда е по-голяма от дясната, ще имате момченце. Ако дясната е по-голяма- момиче.

    Разбира се, всички тези методи не са толкова надеждни, колкото медицинската апаратура. Никой не гарантира 100% точност. Когато бебето се появи на бял свят, ще разберете със сигурност.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay