Кели Озбърн съветва да се бунтуваме... срещу килограмите!

Младата Озбърн шокира Ню Йорк

Кели Озбърн отново изуми публиката, но не с шантавите си занимания в предаването The Osbournes, а с новия си външен вид. Младата бунтарка се появи на подиума в Ню Йорк като предизвика истински фурор на ревюто на Betsey Johnson. С нов външен вид и дрешки с размер S, Кели накара всички пухкави момичета да завидят.

 

Госпожица Озбърн свали около 7 килограма, когато стартира участието си в Dancing with the Stars. Изглежда воля и мотивация не са и липсвали, както можем сами да видим. Пред списание Life & Stile Кели споделя нейната голяма и доста шокираща тайна: късното похапване.

 

"Изцяло промених начина си на хранене, след като влязох в шоуто. Един мой основен трик е да хапвам нещо преди лягане. Нещо малко, без въглехидрати и захар. Протеиновите храни са идеални. По този начин поддържам метаболизма си в "работно състояние". Всички казват, че не трябва да се яде вечер. Аз пък им казвам, че трябва и хапвам резен сирене."

 

Кели разкрива, че отслабнето е най-трудното изпитание, което е имала: "Трябва завинаги да промените хранителните си навици, иначе ще попаднете в капана на йо-йо ефекта, чувствайки се неудовлетворени от себе си." Ние сме напълно съгласни с това заключение и ви съветваме да се концентрирате повече над нагласата. Щом младата бунтарка може да промени мисленето си и да постигне целите си, какво спира вас?

 

 

 

 

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay