Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

Зодиакалният ви знак определя кои са най-подходящите мебели за вас

Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

Донякъде характерът на човек се определя от неговата дата на раждане. Астрологията ни помага да разберем повече за себе си и да подобрим всеки аспект от живота си, тъй като зодиите се отразяват както на личността, така и на предпочитанията ни.

Спалнята е едно от най-важните помещения в дома. Именно в нея намираме спокойствие, тя е сигурно място за бягство от стреса на ежедневието. Ето защо тази стая трябва да бъде обзаведена по възможно най-подходящия начин, така че да осигурява уют и хармония на своите обитатели.

Днес ще се опитаме да обвържем спецификите на всеки зодиакален знак с различните опции за обзавеждане на това помещение. И за да не голословим, ще ви дадем конкретни примери как изглежда перфектната спалня за всяка от зодиите, използвайки модерните комплекти обзавеждане на хипермаркет за мебели и аксесоари Комо.

Овен
Представителите на тази зодия са енергични и весели, затова и около тях често цари хаос. Те държат да не спазват никакви ограничения у дома, затова и вещите им обикновено не са подредени. За тях е подходящ оригинален и нетипичен интериорен стил, който да отговаря по възможно най-добрия начин на нуждите им. Задължително е в тяхната модерна спалня Sumatra да има гардероб с плъзгащи врати, нощно шкафче и поне няколко функционални кутии за съхранение. Леглото им трябва да бъде достатъчно удобно и голямо, за да се наспиват добре, защото в противен случай се изнервят неимоверно!

Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

Телец
Хората от зодия Телец често взимат неочаквани решения, затова за тях е подходящ интериор Add On с цветни акценти. Те обичат усещането за чистота, затова е добре преобладаващите тонове в спалнята им да бъдат светли. Гардеробът им трябва да има огледало, защото те обичат винаги да изглеждат добре. Наличието на малко килимче би осигурило така обичаното от тях усещане за комфорт. Важно е да имат нощно шкафче не толкова, за да държат вещите си върху него, а за да поставят красиа декорация там.
Перфектното обзавеждане за спалня според зодията
Близнаци
Те обичат странните, дори ексцентрични комбинации, особено когато съдържат модерни компоненти - това правило важи както за облеклото на Близнаците, така и за техния дом. Подходящо е да заложат на комплект за спалня Jive с интересна цветова комбинация, която да ги кара да се чувстват специални. Те обичат мебелите им да се функционални и стилни. Ето защо гардеробът с плъзгащи се врати е идеално решение. Моделът на леглото трябва да е удобен за облягане, защото представителите на тази зодия обожават да закусват или просто да пият кафето си, докато още се излежават.

Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

Рак
Представителите на тази зодия са известни със своето нежелание да напускат пределите на жилището, което обитават. Страстните домошари искат всичко вкъщи да им действа успокояващо. Тяхното любимо убежище - спалнята - трябва да бъде наистина уютна, каквато е например Altro. Тъмните цветове и приглушеното осветление са за предпочитане. Обзавеждането на това помещение трябва да бъде в хармония с емоционалната душа на хората от тази зодия. Килимът и плътните завеси са задължителен компонент от перфектното обзавеждане. Леглото и гардеробът трябва да са масивни, за да вдъхват на Рака усещане за сигурност.

Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

Лъв
Лъвовете са известни със страстта си - тази силна емоция присъства във всички аспекти на живота им. Перфектната атмосфера в дома им може да бъде описана с една дума - "оригиналност”. Изкуството балансира характера им и затова тяхната спалня може да бъде Pleasure - тъкмо в нея те биха изпитвали истинско удоволствие от почивката. Подходяща е комбинация, в която основните мебели са с дъбова шарка, а аксесоарите са решени в жълто и зелено. По този начин стаята на Лъвовете би се сдобила с една визия, доближаваща се до природата - тъкмо заради това Лъвовете ще се чувстват у дома си.
Перфектното обзавеждане за спалня според зодията
Дева
Представителите на зодия Дева изпитват силна необходимост около тях да бъде чисто и подредено. Ето защо спалнята им трябва да бъде Arizona - тя създава усещане за минималистично обзавеждане, което не съдържа нито един излишен детайл. Тоновете трябва да бъдат светли или неутрални, а аксесоарите - премерени. Девите не обичат да робуват на егото си, затова и гардеробът е по-добре да не е с огледало. Колкото по-малко предмети има в стаята за отдих и сън, толкова по-добре!
Перфектното обзавеждане за спалня според зодията
Везни
За да балансират успешно различните аспекти от характера си, на Везните им е необходима хармонична обстановка. Това най-лесно се постига посредством неутрални нюанси и много текстил. В перфектната спалня за тази зодия - Arona - няма ярки цветни акценти, а само добре съчетани мебели. Нощните шкафчета са задължителни, защото Везните обожават да държат подръка любимите си дребни вещи и приятно четиво.

Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

Скорпион
Скорпионите са романтични души, които напълно вярват в крилатата фраза "Моят дом е моята крепост”. За тях спалнята Granada би било свещено място, в което биха се чувствали наистина перфектно. Подходящо е в окраската на мебелите в това помещение да преобладава белият цвят. Обзавеждането е добре да не е претруфено, но да се усеща, че е избрано с любов. Важно е да се обърне специално внимание на аксесоарите, които биха могли да бъдат в пастелни тонове.

Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

Стрелец
Стрелците обичат промените у дома, затова за тях би била подходяща спалня Luxor заради нейната възможност за напасване във всякакъв вид помещение. За представителите на тази зодия е важно да имат къде да държат своите вещи без да им се пречкат постоянно. Ето защо перфектното помещение за сън има голям и функционален гардероб. Леглото пък трябва да е максимално високо, за да създава усещане за превъзходство.

Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

Козирог
Представителите на тази зодия притежават силно изразена индивидуалност и държат всичко да бъде създадено по техен вкус и специално за тях. Ето защо перфектната спалня за тях е Sunny с възможности за специана поръчка и разнообразие от допълнителни мебели, съобразени с общия интериорен стил. Важно е стаята за почивка на Козирозите да представлява кътче с приятно осветление и достатъчно текстил. В нея трябва да има достатъчно място за всички дрехи на тази стилна зодия.
Перфектното обзавеждане за спалня според зодията
Водолей
Водолеите са известни със своите ексцентрични и смели решения. За тях е изключително подходяща спалня, подобна на Quadra - с модерен интериорен стил и силен цветен акцент. Тази стая трябва да създава усещане за лукс, комбиниран с функционалност. Огромният гардероб е препоръчителен, а чаршафите и завесите обезателно трябва да бъдат съобразени с останалото обзавеждане.
Перфектното обзавеждане за спалня според зодията
Риби
За да се чувстват, сякаш са в свои води, Рибите трябва да заложат на нещо синьо. Този цвят трудно се съчетава в интериора, но комбинира ли се правилно, осигурява неповторим ефект. Представителите на тази зодия биха били в пълна хармония със спалня Sofia. За тях са важни акцентите, ето защо цветното стъкло в този комплект би им допаднало ужасно много. Те биха могли да разположат в спалнята си и огромно огледало, което да гали егото им всеки път, щом минат.

Перфектното обзавеждане за спалня според зодията

15 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay