Дневен хороскоп за вторник, 09 януари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 09 януари 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Способността ви да помагате на другите е значително подобрена в момента - затова, докато предпочитате да се занимавате със собствения си бизнес, все още трябва да сте сигурни, че приятелите и семейството ви знаят, че сте на разположение.

Телец

Трябва да се срещнете с някаква аудитория днес - така че присъствайте на концерт, излезте по улиците, докато не срещнете шофьор или просто слушате запис на живо и вижте дали можете да се разтоварите.

Близнаци

Днес е страхотен ден за справяне с входящата ви кутия - трябва да я почистите. Да изтриете всички ненужни писма, да върнете отговори на хората, които чакат и да се справите с бъркотията, която сте създали. 

Рак

Способността ви да изразявата мислите си се засилва точно сега и хората наистина слушат! Може да срещнете известно съпротивление, но това би трябвало да е валидно предизвикателство вместо проста игра на енергия.

Лъв

Финансовите въпроси - особено тези, свързани с вашия месечен или годишен бюджет - са на масата в момента и трябва да намерите точно правилния начин да се справите с тях по подходящ начин.

Дева

Ще направите още едно голямо постижение днес, затова отделете малко време да празнувате. Това е подходящо време за вас да се разхождате с приятели или колеги и да сте сигурни, че всеки получава малко похвала.

Везни

Трябва да се отпуснете и да оставите детайлите от деня да изплуват от ума ви, ако е възможно. Твърде много може да се окажете прекалено психически изтощени да правите вечеря, още по-малко да го направите тази вечер!

Скорпион

Енергията ви е лесна за излизане с приятели - макар че поне един от тях се е превърнал в работохолик за една нощ. Вижте дали можете да ги измъкнете от твърдите им нагласи.

Стрелец

Забавете малко темпото и обмислете всички опции, особено ако сте изнемощели над крайни срокове или конкуренти. Ако бързате днес, сигурно ще трябва да се отдръпнете скоро и да загубите още повече.

Козирог

Вие жадувате за знание, така че пийте дълбоко от Интернет - или от библиотеката, или дори от един познат - ваш приятел. Вашата велика енергия гарантира, че можете да разделите добрите неща от лошите.

Водолей

Днешният ден е перфектен за емоционален бизнес, тъй като имате по-стабилна основа и трябва да можете да се справяте дори с най-неприятните чувства. Вашият партньор може да не е толкова щастлив, затова опитайте да бъдете търпеливи.

Риби 
Трябва да проектирате своята личност по-силно днес - затова другите знаят точно къде стоите. Може да не е удобно, но това е добре. Понякога е важно да се каже какво е правилно.
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay