Дневен хороскоп за неделя, 10 март 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 10 март 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вие сте в добра позиция за справяне с трудни въпроси, защото емоциите ви сякаш са изключени. Без значение какво се случва, вие не се трогвате особено. Действайте бързо.

Телец

Нищо не върви така, както ви се иска, но опитайте да се вглеждате в малките, положителни неща. Опитайте да повдигнете духа си, все пак нищо фатално не се е случило.

Близнаци

Ваш близък ще драматизира повече от нужното за нещо, което сте казали или направили. Ще се сърди доста време, но не го приемайте лично, това е просто период.

Рак

Трябва да намерите емоционален отдушник, но това няма да е трудно, защото почти всички около вас имат същата идея. Хората искат да говорят и търсят всички възможни начини за това.

Лъв

Вашата положителна енергия ще прогони всички негативни мисли от главата ви. Прекарайте деня с приятели или роднини, за да споделите положителната си енергия с тях.

Дева

Опитайте да не превръщате всяка случка днес в голямо събитие. Днес сте в много добро настроение и се заблуждавате, че всичко винаги ще е прекрасно. Фокусирайте се върху себе си.

Везни

Трябва да помогнете на член от семейството, защото преминава през труден период. Имате нужната енергия, за да направите живота му една идея по-хубав. Захващайте се за работа.

Скорпион

Вашата социална енергия е от жизнено важно значение за отношенията ви със семейството и приятелите. Като отстраните всички препятствия, нещата ще станат забавни.

Стрелец

Домашните любимци заемат голяма част от ума ви днес, дори да нямате такъв. Ще осъзнаете колко важна част от живота си и е много вероятно да си вземете, ако нямате.

Козирог

Не сте на една вълна с човека, с който най-много искате да се разбирате добре. Ще получите от тях това, което искате, стига да подходите по правилния начин. Опитайте да им покажете пътя.

Водолей

Преминавате през труден период, нямате представа какво предстои да ви се случи и това ви обърква. Оставете тези неща настрана за кратко и се отдайте на почивка, за да презаредите.

Риби 

Трябва да позволите на човек или спомен да си тръгне от живота ви. Днес е най-добрият момент да се разделите с подобни неща, които ви дърпат назад. Ще осъзнаете колко е важно.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay