Дневен хороскоп за сряда, 14 май 2014

Дали ви очаква хубав ден, въпреки мрачното време навън?

Дневен хороскоп за сряда, 14 май 2014

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за сряда, 14 май 2014 година!

Овен
Движите се малко бавно днес. Ще направите живота на хората, с които работите и общувате доста труден днес. Това не е краят на света, защото може да откриете нещо важно.  

Телец
Вашата ревнива страна взима преимущество днес, но това може да ви помогне! Ако обектът на вашите желания знае как се чувствате, това със сигурност ще махне малко напрежение от вас.

Близнаци
Волята ви идва на приливи. Започвате силно и накрая ставате несломими в мнението си. Ако имате нужда да застанете пред някого и да защитите вашите дела, сега е точният момент за това.

Рак
Опитайте да имате по-голяма грижа за бизнеса си днес. Хората ще се опитата да вземат повече, отколкото им се полага. Ще откриете, че е по-добре да се отдалечите от тези хора за няколко дни.

Лъв
Интуицията ви е много добра днес и може да ви доведе до това да изпреварите събитията. Обърнете внимание и се уверете, че карате другите да разберат какво е истински важно.

Дева
Постарайте се да не обръщате внимание на всички малки неща, които ви дразнят. Това ще ви улесни много.

Везни
Не можете да стоите на едно място. Всички проекти, които отнемат прекалено много фокусиране над нещата, са обречени.

Скорпион
Вашата енергия е страхотна и кара хората да се чувстват благодарни, че са около вас и може да поискат да останете повече време около тях. Работете заедно с близките си и ще имате силата да изградите чудесни неща.

Стрелец
Самосъзнанието ви е много силно днес и може да не харесвате всичко което виждате днес. Дайте си равносметка за собственото си поведение и решете от какво се интересувате и от какво не.

Козирог
Приятелите ви карат да опитате нещо ново и вълнуващо - затова ги послушайте! Дори ако никой не ви накара да правите вълнуващи неща, вие само ги направете, защото е важно за вас.

Водолей
Не се развивате толкова бързо, колкото ви се иска, но това не означава че трябва да се отказвате. Просто се успокойте малко и покажете на света "истинското си Аз”. Може да научите нещо наистина важно.

Риби
Опитайте да не се притискате да взимате важни решения. Трябва да се справите със сложна ситуация и да я отложите с няколко дни. Нещата ще придобият повече смисъл скоро.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 14.05.2014|17:39
Точно днес пък ми липсва интуиция.
4
Не е посочен 14.05.2014|16:37
Брей колко задълбочено.
3
Не е посочен 14.05.2014|15:45
Чуден хороскоп за днешния ден!
2
Не е посочен 14.05.2014|11:39
и почивка няма да има скоро,трябвало е да се възползваш през почивните дни миналата седмица.
1
Не е посочен 14.05.2014|11:19
Каква енергия, днес нямам никаква енергия, чувствам се изморена и изтощена и имам нужда от почивка, но няма как трябва да се работи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay