Дневен хороскоп за събота, 24 септември 2022 г.

Дневен хороскоп за събота, 24 септември 2022 г.

Овен

Подарък в последния момент, който сте искали да купите за някой специален човек, може да ви се изплъзне днес. Можете да отидете в няколко магазина и да откриете, че артикулът е разпродаден. Това може да е разочароващо, но не се отчайвайте. Има и други варианти. Можете да го поръчате онлайн или да намерите нещо друго. Отпуснете се и се наслаждавайте на пазаруването.

Телец

Днес всичко ви изглежда нередно, Телец. Къщата не изглежда добре, мебелите имат нужда от коригиране, а и вие вероятно не сте доволни от начина, по който изглеждате. Вашият перфекционизъм може да се прояви и може да се впуснете в действие, решени да оправите всичко. Не се занимавайте! Вероятно няма какво да направите, за да подобрите нещата. Отпуснете се. Утре ще видите нещата по различен начин.

Близнаци

Малко събиране във вашия квартал може да привлече интересни хора. Вашата енергия изостава, вследствие на стрес. Добре е да положите усилия и да отидете на тази среща, ако е възможно. Зависи от вас, разбира се, но се наслаждавайте на вечерта, каквото и да правите.

Рак

Бърза проверка на банковото ви салдо може да разкрие, че е малко по-ниско от очакваното. Вероятно няма да се паникьосате, но сте склонни да се почувствате малко разочаровани. Не губете време да се упреквате. Парите винаги могат да се спечелят. Отпуснете се, решете малко да затегнете колана си, погрижете се за най-необходимото и се придържайте към финансов план. Скоро ще сте благодарни, че сте предприели действия.

Лъв

Работите до късно? Какво може да е толкова важно, че да ви пречи да обърнете внимание на семейството или партньора си? Вероятно нищо! Погледнете внимателно и обективно какво смятате, че трябва да се направи тази вечер. Вероятно ще откриете, че вашата компания няма да фалира, ако оставите настрана някои задачи. Свършете колкото се може повече и след това се приберете при любимите си хора. Те също са важни!

Дева

Тази вечер се отдайте на медитация. Чувствате се добре и сте благодарни за приятелството и подкрепата, която предоставя вашата общност. Опитайте да задържите това чувство толкова дълго, колкото можете. Може да ви помогне през някои трудни моменти.

Везни

Любовните въпроси вървят добре за вас напоследък, но днес тази тема ще ви бъде далечна Това може да доведе до привкус на тъга, която досега ви подминаваше. Не губете време за лоши чувства. Намерете нещо, което да ви разсее, докато партньорът ви дойде да ви види.

Скорпион

Бъдете внимателни с харченето. Също така, очаквайте преговори с благоприятен резултат, с който ще можете да наваксате недостига на средства. Междувременно намалете разходите, така че финансите да останат стабилни до сключването на новия договор.

Стрелец

Всички изисквания към вас ви подлудяват. Не се отчайвайте. Обмислете всичко, което се случва. Помислете къде искате да направите промени. След като вземете решение, не се колебайте да ги приложите. Подходът стъпка по стъпка може да доведе до задоволителни резултати.

Козирог

Ако в момента сте романтично обвързани, вашият любим може да премине към етап на пълна страст. Това може да ви свари неподготвени. Ако сте необвързани, можете да срещнете някого, който намирате за привлекателен, но сте забравили да получите неговия контакт! Дръжте хартията и химикала под ръка. Не искате да пропуснете нищо!

Водолей

Имате планове за романтична среща у дома. Недейте да бързате, защото вашият любим вероятно ще закъснее. Събития извън ничий контрол са се намесили и може да се наложи да изчакате. Не тровете съзнанието си заради това. Не си представяйте всякакви ужасни сценарии. Вашият приятел ще се появи дори и по-късно от планираното. Забавлявай се!

Риби

Приятел може да има пикантна клюка за вас. Може би някой ще се жени. Вие не сте от хората, които влагат твърде много в клюките, но вашият приятел ще бъде толкова убедителен, че ще повярвате на всичко. Бъдете скептични! Това, което чувате, може да не е откровена лъжа, но може и да е преувеличено. Изчакайте да видите въпросните хора, преди да го приемете за истина.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay