Дневен хороскоп за събота, 27 февруари 2021г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 27 февруари 2021г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Посветете съботния ден на активна почивка и избягвайте каквото и да е физическо или психическо натоварване. Отдайте се на любими релаксиращи занимания, например книга в леглото или филми на дивана.

Телец

Въздържайте се от излишни спорове, защото в крайна сметка ще се окажете в неизгодна позиция. Контролирайте емоционалните си изблици и се постарайте да се държите малко по-добре с близките си, защото в противен случай съвсем скоро ще назрее скандал.

Близнаци

Отдайте се на заслужена почивка. Вечерта излезте в компанията на приятели, поканете гости или посетете интересно за вас събитие. 

Рак

Днес всичко ще се подреди по първоначалния ви план, стига да сдържате емоциите, които бушуват във вас. Не е нужно винаги да задълбавате във всичко, което се случва около вас. Понякога е по-добре човек просто да се остави на течението.

Лъв

Почивните дни за вас не започват обещаващо - задава се скандал с човек, който до скоро сте мислили за особено близък. Затова по-добре прекарайте съботния ден на спокойствие вкъщи и преосмислете добре отношенията си с околните.

Дева

Предстои ви ново начало и то определено няма да бъде лесно. Това обаче далеч не означава, че е неизпълнимо. Вложете максимума от себе си и не забравяйте от време на време да се допитвате и до интуицията си. Добрите резултати няма да закъснеят.

Везни

Посветете днешния ден на себе си - отдайте се на любимо занимание, отидете на шопинг или пък се вижте с любими за вас хора. 

Скорпион

Звездите съветват днес особено много да внимавате с изказванията си. Бъдете максимално толерантни към хората около себе си, защото в противен случай няма как да очаквате те да бъдат добре настроени към вас.

Стрелец

Постарайте се през днешния ден да прекарате възможно най-много пълноценно време в компанията на близките си. Напрегнати сте и имате нужда именно от малко спокойствие и домашен уют.

Козирог

Отделете си време, за да се заемете с отдавна планирана, но и постоянно отлагана задача - именно днес е дошло времето да я отметнете. Вечерта прекарайте в спокойна домашна обстановка.

Водолей

Посветете съботния ден на отдавна планирано пътуване. Използвайте времето, за да презаредите с нови сили, за да бъдете в пълна бойна готовност за предизвикателствата, които идната седмица ви е подготвила.

Риби 

Днес е чудесен ден да се посветите изцяло на любимия човек. Изчистете мислите си от всичко ненужно и се отдайте напълно на щастливите моменти. Вечерта планирайте романтична вечеря.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay