Дневен хороскоп за събота, 5 октомври 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 5 октомври 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес не можете да взимате решения. Затруднявате се дори при най-лесни избори, например какво да закусвате. Оставете всичко на случайността и отложете взимането на важни решения.

Телец

Вие сте интензивна личност и не обичате да бездействате. Днес това ще се прояви още повече от обикновено. Нещата ще се получат много интересни и то за много малко време.

Близнаци

Днешният ден е предназначен да бъде прекаран с приятели. Запълнете го с приятни занимания, които ще поддържат доброто ви настроение през целия ден и ще правят околните щастливи.

Рак

Най-лудите ви сънища ще се пренесат в реалния ви живот днес и може да ви накарат да направите нещо наистина безумно. Днес е много добър ден да опитате да бъдете малко по-разумни.

Лъв

Вашите силни чувства към някого или нещо започват да правят живота ви по-труден, но продължавайте напред. Само трябва да свикнете и нещата ще започнат да се получават по-добре.

Дева

Не сте в настроение за вършене на глупости днес, но също така не се справяте с казването на "не". Правете нещата по вашия начин, не се съобразявайте прекалено много с околните.

Везни

Какво се случва с вашите близки? Трябва да преразгледате отношенията си с хората, защото се случват много повече неща, отколкото предполагате. Обърнете внимание на това.

Скорпион

Запознайте се с някой нов човек. Може да е клиент или нов колега. Помогнете на този човек с каквото можете. Днес е един от онези дни, в които можете да направите добро първо впечатление.

Стрелец

Вземете на сериозно кариерата си днес. Енергията ви е подходяща за голямо количество сериозна работа. Време е да подновите автобиографията си и да подобрите уменията си.

Козирог

Нещата стават много странни за вас под повърхността и може да се наложи да се справите с някои изключително странни чувства. Вие сте достатъчно безстрашни, за да се справите с всичко.

Водолей

Опитайте се да се върнете към работата, въпреки че точно сега не ви е до това. Бъдете много решителни днес и изненадайте колегите си с няколко сериозни, безмилостни решения.

Риби 

Любопитството ви ще бъде раздразнено от коментар на някого в началото на деня. Ще прекарате доста време в търсене на отговори. Вашите детективски умения са изключително силни, така че вероятно ще намерите отговора.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay