Документалният сериал за Хари и Меган ще се появи след месец?

Гответе се за истинска сензация, която ще се появи само след месец. Документалният сериал за принц Хари и Меган Маркъл на Netflix явно ще е налице съвсем скоро!

Въпреки твърденията, че Хари неистово моли Netflix да отложи продукцията за 2023 г., The Sun съобщава, че тя ще бъде излъчена след седмици. Не знаем доколко са верни тези твърдения, тъй като все още не сме видели официален трейлър и от Netflix по никакъв начин не са промотирали шоуто. Възможно ли е да го излъчат изненадващо? В такъв случай светът наистина ще бъде шокиран!

Въпреки липсата на официално обявяване, около тази документална поредица и нейната евентуална премиера се произведе значително количество драма. Още през октомври Page Six предаде, че Хари и Меган се замислят за за собствен проект, който разказва тяхната история.

Медията предава още, че Меган и Хари са поискали съдържанието, което са споделили, да им бъде върнато. Ако това се случи, ще се наложи проектът да бъде отложен за неопределено време.

Pрез октомври, реакцията към сериала The Crown накара Netflix да отложи документалния сериал на семейство Съсекс за следващата година.

Ще следим изкъсо ситуацията, защото не искаме да изуснем пикантните подробности!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay