5 неща, които никога не бива да носите на сватба

Вижте кои са те

5 неща, които никога не бива да носите на сватба

Сватбата е нещо прекрасно, особено когато сме част от гостите. Всяка сватба изисква определена подготовка, обикновено покрай тоалета, който ще облечем. Има няколко неща, които не бива да правите. Ето какво не трябва да носите:


1. Бяла рокля


Знаете, че винаги има поне една жена, която се появява на сватбава в бяла рокля или рокля цвят слонова кост. Разбира се, в този момент булката не е най-щастливата жена. Запазете бялата рокля за друг повод и облечете рокля в друг цвят.


2. Нови обувки на висок ток


Обуването на нови обувки на сватба не е много разумно, особено когато са на висок ток. Предполага се, че ще има много танци и движение, така че има вероятност много да ви заболят краката. Ако все пак държите да обуете точно тези обувки, вземете си едни резервни.


3. Нещо твърде разголено


Не обличайте прекалено къса рокля. Дори да изглежда нормална дължина пред огледалото, разходете се, качете се по стълбите, за да проверите дали не става прекалено къса в някои ситуации.


4. Нещо извън дрес код-а


Доста често явление е налагането на дрес код. Това означава, че много ще ядосате булката, ако не се появите облечени по начина, по който тя иска. Придържайте се към изискванията, тъй като никой не иска ядосана булка.


5. Бижута, които дрънкат


Не слагайте прекалено масивни бижута, които издават различни звуци. Придържайте се към по-нежни и стилни бижута.


Какво е подходящо да носите? Панталон!
Да, панталонът е подходяща дреха за свабта. Например може да облечете стилен гащеризон с обувки на висок ток. Ще изглеждате зашеметяващо.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay