7 неща, които никога не бива да изхвърляте от гардероба си

Вижте кои са те

7 неща, които никога не бива да изхвърляте от гардероба си

Всички се нуждаем от сериозно почистване на гардероба, но преди да изхвърлите половината от нещата си, направете списък с нещата, които искате да запазите. Например не бива да изхвърляте дрехи, които са някакви спомени или неща, които искате да дадете на дъщеря си един ден. Не казваме, че трябва да пазите абсолютно всяка тениска, рокля или бижу, но помислете преди да изхвърлите нещо, за да не съжалявате за решението си. Ето 7 важни неща, които не бива да изхвърляте от гардероба си:

1. Вашата първа покупа на артикул на голям дизайнер

Любителите на модата познават много добре чувството, което получавате от купуването на първата си покупка на голям дизайнер. За мнозина това означава спестяване на заплата след заплата за чантата, която винаги сте искали. Независимо от това колко се е променил стилът ви от момента, в който сте купили артикула, не го продавайте или изхвърляйте. Оставете го като напомняне колко сте работили за него.

2. Стари тениски

Вашата колекция от тениски на различни изпълнители и банди винаги ще ви бъдат от полза. Първо те са спомен от концерт или ви напомнят за друг хубав момент. Второ са доста удобни и можете да спите с тях или да ги носите вкъщи.

3. Дрехи, които имат сантиментална стойност

Брошката от баба ви, дрехите от дипломирането или спортната шапка от първия мач с баща ви. Ясно е, че никога няма да носите тези неща, но те са изключително ценни, затова не ги изхвърляйте.

4. Вашият най-износен и удобен чифт дънки

Налага се да си купите нови дънки, но никога няма да намерите толкова удобни дънки, които да са ви толкова любими, затова не ги изхвърляйте, ще се намери малко място и за тях в гардероба ви.

5. Кожено яке

Коженото яке е едно от онези неща, които изглеждат по-добре и по-добре с всяко носене. Не се отказвайте прекалено лесно от коженото си яке. Купуването на ново яке ще ви бъде изключително трудно.

6. Спомени от пътувания

Някои хора събират картички или магнити, когато пътуват, но за момичета е важно да проверят какъв е стила в чужбина. Независимо дали става дума за чифт слонски панталони, които сте купили от Тайланд или чифт ръчно изтъкани сандали от Африка, тези специални спомени заслужават малка част в килера ви. Кой знае кога ще ги срещнете отново?

7. Неща, които искате да дадете на дъщеря си

Най-добрата причина да не изхвърлите нещо, е да го дадете на дъщеря си. Това може да бъде сватбена рокля или огърлица и всичко друго. Запазете тези неща за малкото си момиченце.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay