Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!

Популярната модна блогърка дава съвети ексклузивно за читателите на Jenite.bg през целия юли

Миналата седмица вече ви представихме тази прекрасна дама, но нека преговорим.

Забелязахме Флавия отдавна, тъй като редовно следим какво се случва в най-популярните модни блогове по света. Нямаше как да не ни направи впечатление чаровницата от Бразилия, която се облича толкова интересно и споделя с последователите си красиви снимки в страничка с наименование Fashion Coolture.

Сигурни сме, че ще се съгласите - собственичката на блога определено е "fashion" и "cool". Затова решихме именно тя да бъде първата чуждестранна блогърка, която ще поканим да ни гостува в женското царство на Jenite.bg. Флавия се съгласи! Ще получаваме нейните модни съвети на различни теми всеки вторник през юли.

Стилната бразилка сподели ексклузивно и малко лична информация за себе си. Завършила е право, но в момента посвещава цялото си време на блога. Любовта ѝ към дрехите и креативните съчетания всъщност произхожда от вечната ѝ любов към фотографията. Именно това поприще я влече от дете, а фотографията е неделим елемент от модния свят. 

Прелестните снимки в блога на Флавия са дело на отдадената ѝ половинка - Тиаго.

Флавия казва, че не може да постави стила си в определени рамки. Не може да го конкретизира. Решава как ще изглежда днес, като просто облича избрана дреха и пробва различни съчетания, за да види с кое ще се хареса най-много.

А ние смятаме, че съчетанията определено ѝ се получават! Особено силно впечатление ни направи любовта на Флавия към различни видове тениски и умението ѝ да ги комбинира така, че в резултат да виждаме изключително стилни цялостни визии. Това си е сериозен моден талант. Все пак т.нар "тишърт" се счита за ежедневна спортна дреха, която до неотдавна мнозина считаха за допустимо да комбинират единствено със спортни обувки, дънки или анцуг

Напоследък обаче тениските все по-успешно си пробиват с къси ръкави път към представите за предпочитано женствено облекло. Затова помолихме Флавия да ни даде няколко основни съвета по въпроса как да ги комбинираме. Все пак с подобни експерименти наистина трябва да се внимава - достатъчно е да сбъркаме един елемент около тениската, за да придадем неприятен вкус на целия си тоалет.

Ето какво ни подшушна красавицата от Бразилия (ако ви стане интересно и искате да се насладите на още шикозни визии с тишърти, заповядайте в нашата галерия): 

Черно-бяло за начинаещи 

Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!
Още при миналата си виртуална среща с Флавия разбрахме, че тя обожава черно-белите съчетания. Модата за 2013 също ги обожава, така че давайте смело! Изберете тениска с характерните за зебрата цветове, изобразяващи картинка или послание, които отразяват собствената ви нагласа към света. Към живота. След това просто допълнете визията с каквито си пожелаете дрехи и аксесоари, стига те също да са издържани в класическия черно-бял контраст. Раираното сако е чудесна, много актуална идея!

Малко цвят за напреднали 

Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!
Това предложение е точно за вас, ако въпреки модните тенденции предпочитате да не изглеждате като шахматна дъска, но едновременно с това и не се осмелявате да експериментирате с прекалено много шарки. В такъв случай можете да си създадете впечатляващ аутфит, като отново се облечете изцяло в черно-белия дух, но добавите към него и един-два елемента с различен цвят. Само един различен цвят! Той може да бъде какъвто си изберете. Все пак считаме червеното решение на Флавия за най-атрактивно.

Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!
Както виждаме, черно-бялата визия може да се разнообрази успешно и посредством аксесоар с леопардов принт. Флавия ни го препоръчва и ние твърдо заставаме зад нея, стига да успеете да се абстрахирате от българските предразсъдъци относно животинските шарки в облеклото.

Повечко цвят за експерти

Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!
Показаните от Флавия комбинации съчетават онова, което на първо четене изглежда несъчетаемо: женствени елегантни сака с ежедневни изрисувани тениски. А всъщност е съвсем лесно да постигнете същите готини визии, без опасност да сбъркате. Просто изберете тишърт, в който преобладава един основен цвят. Наметнете отгоре дамски блейзър със сходен нюанс.

Оттам нататък, най-добре не рискувайтe! Застраховайте се, като добавите само дрехи и аксесоари в черно. На снимките с щампата вълк Флавия е облякла върху синия блейзър и една от новите си любими придобивки - жилетка с мъниста. Блогърката сподели с нас, че много си я харесва, тъй като освен самостоятелно, може да се носи и върху всякакви връхни дрехи.

Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!  
Ако не разполагате с подходящи сака, спокойно можете да комбинирате основните цветове в щампата на тениската с част от останалите елементи на облеклото: поли, панталони, обувки, шапки и какво ли още не. Тук Флавия ни е показала как става това, вграждайки един и същ "изплезен" тишърт в две напълно различни визии.

Тениска и дълга пола

Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!
Както видяхме, хубаво е шорти и минижуп да се носят с по-дълги тениски. Обратното важи за полите до земята - те се съчетават особено интересно с тишърт над пъпа. И над високата талия, която е страшно актуална в момента. Ако искате да бъдете в крак с модата, забравете за дългите поли, които се държат на кокалите отстрани на корема. Новата представа за женственост се свързва именно с много високата талия. Плюс коланче!

Тениска и панталон 

Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!
Флавия ни показва и едно впечатляващо решение с чарлстон крачоли и оувърсайз тениска. Ако си имате съответното плоско коремче, подходящо за целта, можете да постъпите също като нашата гостенка и небрежно да втъкнете предната част на тишърта в колана на панталона.

Преди да приключим темата "Стилни визии с тениска", бихме искали да припомним, че не е нужно непрекъснато да се обличаме като зрели и изискани дами. Поне от време на време, за разнообразие и младежко настроение, можем да си позволим изцяло спортна тийнейджърска визия. Последните фотографии в материала ни показват, че Флавия изглежда прекрасно дори и по този начин. Значи можем и ние!

Гостува ни Флавия от Бразилия: И с тениска можем да бъдем стилни!

Следващия вторник ще се срещнем отново с нашата вдъхновяваща гостенка. А дотогава експериментирайте смело с визиите си, независимо дали ще заложите на по-спортни или по-елегантни такива. Помнете какво казва Флавия по въпроса за трите отличителни качества на стилната дама: тя е самоуверена, креативна и не се страхува да опитва нови неща. 

Ако искате да следите отблизо гостуването на модната блогърка от Бразилия в Jenite.bg, присъединете се към нашата страница във фейсбук!

19 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



27
Не е посочен 10.07.2013|15:19
Страхотни предложения от нейна страна.
26
Не е посочен 10.07.2013|13:10
Чантите й много ми харесват.
25
Не е посочен 10.07.2013|10:44
Много красива гостенка!
24
Не е посочен 10.07.2013|10:30
Тениските са просто разкошни.
23
Не е посочен 10.07.2013|10:26
Много ми харесва тази неглижарска визия с тениските!
22
Не е посочен 10.07.2013|08:56
разбира се, хубавите тениски винаги стоят добре :)
21
Не е посочен 09.07.2013|20:04
Аз лично предпочитам да имам свой собствен стил:)
20
Не е посочен 09.07.2013|20:04
Готина е, да. Но някои не ми допаднаха изобщо/
19
Не е посочен 09.07.2013|20:04
Именно. Айде малко по-леко, че ше се сварим:))
18
Не е посочен 09.07.2013|20:03
Да бе, с тия кожени панталони и якета, как си мислите, че ще се носим лятото на 40 градуса?!
17
Не е посочен 09.07.2013|20:03
Сега съм съчетала черно-бяло със сини обувчици и чанта;) Много ме кефи;)
16
Не е посочен 09.07.2013|20:03
Готини предложения, само да продаваха и готини дрехи
15
Не е посочен 09.07.2013|16:44
На мен също ми допаднаха много.
14
Не е посочен 09.07.2013|15:42
много са яки тениските на Флавиа. страшно ми харесаха
13
Не е посочен 09.07.2013|14:05
много готина мадамка
12
Не е посочен 09.07.2013|14:00
11
Не е посочен 09.07.2013|12:39
В момента ми се иска да се промъкна в гардероба й и да й отмъкна тениските.
10
Не е посочен 09.07.2013|12:29
Да, Някои от комбинациите й много ми харесаха, само дето тия блейзъри ми идват малко в повече, като се има предвид, че навън е 30 градуса.
9
Не е посочен 09.07.2013|12:17
Трябва да кажа, че наистина й завиждам на колекцията от тениски! Особено за тази на Рамонс!
8
Не е посочен 09.07.2013|11:42
Че тя тениската си е основна дреха, само да знаеш какво да направиш с нея, за да не изглеждаш прекалено спортно.
7
Не е посочен 09.07.2013|11:38
Така е, наистина изглежда стилна и красива, важното е да имаш усет към дрехите и да знаеш кое ти стои наистина добре.
6
Не е посочен 09.07.2013|11:27
повечето предложения са ми далеч от стилните ...
5
Не е посочен 09.07.2013|11:15
някои от тези тениски са готини , други не
4
Не е посочен 09.07.2013|10:48
така е но много си зависи от стила на тениската
3
Не е посочен 09.07.2013|10:15
то на хубав човек всичко му отива
2
Не е посочен 09.07.2013|10:11
Много красиво момиче с издългежно лице, аз такива много ги харесвам, трябва да знаете.
1
Не е посочен 09.07.2013|09:52
Добре изглеждат тези топове така :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay