Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли

Популярната модна блогърка дава съвети ексклузивно за читателите на Jenite.bg през целия юли

Вече представихме тази прекрасна дама с три материала: "Визии за капризното лято"; "И с тениска можем да бъдем стилни!"; "5 елемента на атрактивната визия". Нека все пак преговорим какво знаем за нея.

Забелязахме Флавия отдавна, тъй като редовно следим какво се случва в най-популярните модни блогове по света. Нямаше как да не ни направи впечатление чаровницата от Бразилия, която се облича толкова интересно и споделя с последователите си красиви снимки в страничка с наименование Fashion Coolture.

Сигурни сме, че ще се съгласите - собственичката на блога определено е "fashion" и "cool". Затова решихме именно тя да бъде първата чуждестранна блогърка, която ще поканим да ни гостува в женското царство на Jenite.bg. Флавия се съгласи! Щастливи сме да получаваме нейните модни съвети на различни теми всеки вторник през юли.

Стилната бразилка сподели ексклузивно и малко лична информация за себе си. Завършила е право, но в момента посвещава цялото си време на блога. Любовта ѝ към дрехите и креативните съчетания всъщност произхожда от вечната ѝ любов към фотографията. Именно това поприще я влече от дете, а фотографията е неделим елемент от модния свят. 

Прелестните снимки в блога на Флавия са дело на отдадената ѝ половинка - Тиаго.

Флавия казва, че не може да постави стила си в определени рамки. Не може да го конкретизира. Решава как ще изглежда днес, като просто облича избрана дреха и пробва различни съчетания, за да види с кое ще се хареса най-много.

Ние пък отдавна сме ви споделили коя женска дреха харесваме най-много на този свят - дългата рокля. Или пола. Тя ни кара да изглеждаме по-женствени от всеки друг тоалет. Тя ни помага да се чувстваме леки и неотразими през лятото. Затова помолихме Флавия да ни даде няколко от своите стилни съвети именно по отношение на дългите поли и рокли. 

Ако "самодивските" визии на нашата гостенка ви харесват толкова, колкото харесват на нас, можете да разгледате още в прелестната ни галерия.

Голяма черна рокля с акцент

Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли
Под "голяма" не разбирайте широка. Имаме предвид дълга до земята и прилепнала по тялото дреха. По-умело дори от класическата малка черна рокличка, тя ще ни накара да изглеждаме зашеметяващо елегантни. И все пак, не е прпоръчително да се издокарваме целите в черно. Затова Флавия ни предлага да изберем рокля с изящен акцент, като показания красив гръб.

Рокля с неочаквано интересна щампа 

Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли
Ако ще е гарга, да е рошава. Ако ще е щампа, да е необикновена. Избирайки плат с особено интересен елемент, като къщичките и цигуларката от роклята на Флавия, ще заприличаме докрай на съвършено произведение на изкуството. За разлика от предходната визия в черно, пъстрото предложение не е необходимо да се украсява с твърде много бижута.

Флорални мотиви в роклята и косите

Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли
Както ще се убедите и от допълнителните снимки в галерията, Флавия обича да съчетава ефирните дълги рокли с цветни венци. Това решение я превръща в несравнима красавица, която сякаш не идва от този свят и не стъпва по земята като обикновените хора. Гарантираме ви, че ако изглеждате по този начин, образът ви ще се запечата завинаги в съзнанието на всеки истински мъж!

Актуалната асиметрична рокля

Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли
Това лято подобни модели се намират в изобилие и по нашенските магазини: два ката, полата е доста къса отпред и по-дълга отзад. Хем феерично, хем оставя на показ една от най-сексапилните части на тялото - краката. 

Ниската талия е отживелица! 

Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли
Ако искате наистина да бъдете в крак с модата, съветваме ви поне засега да забравите за полите с ниска талия. Както се вижда и от огнената визия на Флавия, актуалното решение за 2013 е коланът да бъде вдигнат високо, възможно най-близо до бюста. А ако също като модната блогърка изберете да съчетаете това решение със съвсем къс топ, тоалетът става още по-интересен.

Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли
Ето още две съчетания с дълги до земята поли - в случай, че не харесвате разголване на торса или леопардови принтове.

Дълга рокля за плажа 

Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли
Неотдавна в Jenite.bg публикувахме цялостен обзор на облеклото за плаж, което е модерно това лято. Флавия се съгласява с нашето мнение, че дългата лека рокля е сред най-красивите решения. А ако я комбинирате и с атрактивна широкопола шапка, картината става още по-прелестна.

В края на тази статия все пак държим да напомним, че любовта към дългите женствени дрехи не трябва да ни спира да обличаме и къси такива. "Една дама трябва да умее да носи всички видове рокли", категорична е Флавия. И веднага доказва убеждението си със снимки, на които изглежда като една модерна Алиса:

Гостува ни Флавия от Бразилия: Магията на дългите рокли 
Следващия вторник ще се срещнем за последен път (поне що се отнася до това лято) с нашата вдъхновяваща гостенка. А дотогава експериментирайте смело с визиите си, независимо дали ще заложите на откровено сексапилни или загадъчно женствени такива.

Помнете какво казва Флавия по въпроса за трите отличителни качества на стилната дама: тя е самоуверена, креативна и не се страхува да опитва нови неща. 

Ако искате да следите отблизо гостуването на модната блогърка от Бразилия в Jenite.bg, присъединете се към нашата страница във фейсбук!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 24.07.2013|13:26
Повечето рокли ми харесаха, доста добре изглеждат.
9
Не е посочен 24.07.2013|11:18
Специално пък на тази флавия ми е направило впечатление, че адски много ѝ ходят такива дълги рокли...
8
Не е посочен 23.07.2013|20:46
Уникални рокли! Толкова са красиви и оригинални.
7
Не е посочен 23.07.2013|16:55
Харесвам стила на Флавия, уникална е просто! Но такива интересни дрешки трудно биха се намерили у нас.
6
Не е посочен 23.07.2013|12:36
тая черната рокля е много ефектна, обаче взе да омръзва.
5
Не е посочен 23.07.2013|12:30
Защо,много приятна визия има.
4
Не е посочен 23.07.2013|12:26
Много стилни модели е показала,хареса ми.
3
Не е посочен 23.07.2013|10:52
явно още време ще ни гостува
2
Не е посочен 23.07.2013|10:26
Очарователна млада госпожица и наистина се облича стилно и интересно, харесва ми вкуса и към облеклото.
1
Не е посочен 23.07.2013|10:21
това момиче винаги изглежда така, както никой нормален човек не изглежда.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay