Ето как да сте неотразима в Деня на жената

Изключителни тоалети

Ето как да сте неотразима в Деня на жената

Вече е март и с него дойде нашето време да заблестим. Месеца на жената е страхотен повод да бъдем неотразими и да покажем защо заслужаваме много повече от един месец в годината.

8 март е международния ден на жената и е празник, който кара дамите да се почувстват специални и обичани. Това е денят, в който можете да си позволите малко повече блясък и да впечатлите света с визията си.

А какви са вашите планове за празничната вечер? Романтична вечеря с половинката или пък щура вечер с приятелки? Каквото и да изберете, знайте, че тоалетът трябва да е неотразим.

Но какво да изберете?                                                    

Ние сме тук, за да ви дадем най-добрите съвети.

Класическо червено

Ето как да сте неотразима в Деня на жената

Червеният цвят се асоциира с любовта и страстта, затова роклята в червен цвят ще накара половинката ви да ахне, а вие самата да се почувствате като истинска богиня.

Малка черна рокля

Ето как да сте неотразима в Деня на жената

Това си е истинска класика. А още по-неотразима ще сте, ако тоалетът ви е съчетан с елегантна дантела. За да разчупите малко тъмния цвят, съчетайте роклята с червена чанта и обувки.

Тоалет от две части

Ето как да сте неотразима в Деня на жената

Напоследък тоалетите, съчетаващи бюстие и пола от тюл са изключително модерни. Горната част би могла перфектно да се съчетае с масивно колие с камъни, което ще служи за оригинален акцент в облеклото ви.

Широк панталон с висока талия и деликатна блуза с паднали презрамки

Ето как да сте неотразима в Деня на жената

Не всяка дама е фенка на полите и роклите. Точно за вас сме избрали тоалет, в който можете да съчетаете изключително модерните дълги, широки панталони, които ще изглеждат чудесно с блуза по тялото с паднали презрамки. Тук перфектен завършек на визията са големите, висящи обеци.

Тоалет от две части с пола над коляното

Ето как да сте неотразима в Деня на жената

Да си дойдем на думата. Всяка късметлийка, която притежава перфектни крака, би искала да ги покаже. Чудесен повод е именно Деня на жената. Изберете ефирна блуза и съчетайте с тясна пола над коляното. Тоалетът е перфектен за посещаване на нощен клуб с приятелки. Но и половинката ви не би ви върнала, ако се появите пред него с такъв тоалет.

Рокля с гол гръб

Ето как да сте неотразима в Деня на жената

Да, прочетохте правилно! С подобен тоалет определено ще вземете ума на мъжа до себе си. Само се уверете, че носите роклята с подходящ сутиен или удължител за презрамки, за да не се виждат на гърба.

На какви цветове да заложим?

Всеизвестен факт е, че мъжете си умират за червено. Ако искате наистина да зарадвате любимия, изберете този чувствен цвят.

Също така можете да заложите на нежни, бели и кремави цветове, както и на цвят пепел от рози. Те са изключително деликатни и перфектно ще подчертаят вашата женственост.

А обувките?

Високият ток винаги е на мода. Но все пак гледайте да изберете нещо максимално удобно, за да не развалите вечерта си от болки в краката. Заложете на по-дебелите токове, които създават повече стабилност и комфорт.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay