Зимни модни тенденции, които са доста остарели

Зимни модни тенденции, които са доста остарели

Съвременната мода се променя много бързо и някои тенденци изчезват много бързо, без дори да разберем. Поради тази причина, най-добре е да носите дрехите, които ви харесват и които са вечни класики, вместо да се водите по модните тенденции. Ето няколко зимни модни тенденции, които вече са доста остарели:

1. Палта с дълъг изкуствен косъм

Тези кожени палта имат дълга и пухкава "козина", която им придава необичаен вид. Тези палта обаче вече не са на мода и са заменени от онези връхни дрехи, които изглеждат като плюшени. Те са много по-меки и в момента- много по-модерни. 

2. Овърсайз шушлякови якета

Огромните шушлякови якета бяха голям хит, но вече не са особено модерни. Дрехите с по-големи от необходимите размери все още са на мода, но по-скоро пуловерите, отколкото якетата.

3. Шушлякови якета с колан на талията

Все още много жени носят тези якета- те са шушлякови, с дължина до коляното, колан на кръста и качулка с пухче. Напоследък обаче якетата с прав силует са много по-модерни. 

4. Парки с пух 

Преди няколко години почти всички имаха такива якета- парка с пухче. Виждахме ги в най-различни цветове и модели. Тези парки вече не са на мода. Замениха ги т.н. авиаторски якета. 

5. Пухени елечета

Тук не става дума само за това, че е жестоко да умират толкова много животни, за да можем ние да носим пухени дрехи. Пухените елечета вече не са на мода. Нито върху кожено яке, нито върху блуза. 

6. Плетени барети и шапки с декорации

Модните къщи излязоха с нови видове шапки, които ще бъдат модерни през следващите няколко сезона - и няма плетени барети. Същото важи и за шапките с мъниста, цветя и други сладки декорации. Вместо това дизайнерите подчертават по-класическите модели. 

7. Къси вълнени и плетени рокли

Тази тенденция беше малко странна, но много популярна и подкрепена от много търговци на дребно: можете да намерите тези рокли в почти всеки магазин - обикновено сиви, черни или бели. Те са направени от плетена тъкан - обикновено вълна или синтетични материали. Странното е, че понякога са с къс ръкав, а в същото време са вълнени и е объркващо на каква температура е подходящо да се носят. 

8. Чорапогащи с декорации

Чорапогащите с цветя, точки, звездички и други декорации вече не са на мода. Те са трудни за съчетаване с останалите дрехи и не изглеждат особено стилно. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay