Какво деколте да изберете според вашия тип тяло

Какво деколте да изберете според вашия тип тяло

Всяка жена има различно тяло и за да изглежда по най-добрият начин, трябва да подбира дрехите и аксесоарите си внимателно. Днес ще обърнем внимание на деколтетата и кое деколте е най-подходящо за различните типове тяло. 

1. Кръгло деколте

Това е класически дизайн в кръгла форма. Той е близо до врата и насочва вниманието на хората към лицето и раменете ви. Неговата близост до брадичката създава илюзията за по-големи гърди и по-къс врат.

За кого се препоръчва:

Жените с дълги вратове и слаби лица, както и тези с широки рамене или средни и малки гърди, могат да се възползват от това деколте, защото помага да се разкрие естествената им красота.

2. Квадратно деколте

Какво деколте да изберете според вашия тип тяло

Това деколте винаги е добър вариант да добавите забавна, специална нотка към вашето облекло. В допълнение, неговата квадратна форма може да помогне за създаването на малко контраст, който може да се използва за подчертаване на вашите извивки.

За кого се препоръчва:

Този дизайн е идеален за жени с по-големи гърди, защото разкрива достатъчно кожа, без да показва прекалено много. Също така може да се използва, за да създаде впечатление, че имате по-голям врат или по-широки рамене, тъй като цялата идея зад нея е именно да се създаде този тип контраст между гърдите и шията.

3. V-образно деколте 

Какво деколте да изберете според вашия тип тяло

Това е деколте, което е подходящо за всички типове тяло, но винаги трябва да вземате предвид дълбочината на деколтето.

За кого се препоръчва:

V-образното деколте е много гъвкаво. По-високото V-образно деколте е идеално за жени с малки гърди, които искат да привлекат повече внимание към лицата си, докато по-дълбокото V-образно деколте ще удължи торса на жените с по-големи гърди. Също така е чудесен съюзник на жените с широки рамене и торси, тъй като създава по-издължен вид на тялото. И накрая, жените с по-къси вратове ще забележат, че V-образните деколтета визуално издължават шията.

4. Деколте с яка

Това е може би най-традиционният стил в списъка и подходящ за всички типове тяло. Ако искате да постигнете класическа, женствена визия, която също има нотка на елегантност, това е правилният вариант.

За кого се препоръчва:

Това свободно прилепващо деколте облагодетелства жените с големи гърди, оставяйки място за гърдите да се настанят, създавайки гладък вид. Момичетата със средни или малки гърди могат лесно да изберат по-тясна дреха. Тези с много тънки вратове могат да използват яката, за да създадат впечатление, че имат по-дълга шия.

5. Деколте с паднали рамене

Какво деколте да изберете според вашия тип тяло

Това е женствен стил, който разкрива ключицата и лицето ви.

За кого се препоръчва:

Това деколте е идеално за момичета с тесни рамене, тъй като ги удължава хоризонтално. Това също е добър избор за жени със среден или малък бюст.

6. Асиметрично деколте

Това авангардно деколте е идеалният избор за разчупване на тоалет, без наистина да губи своята сериозност. Този неочакван обрат може да направи облеклото уникално.

За кого се препоръчва:

Жените с тесни рамене и тънки ръце, които искат да разширят тези части от тялото си за специален повод, трябва да изберат това деколте. Освен това прави целия тоалет много оригинален. 

7. Деколте "сърце"

Какво деколте да изберете според вашия тип тяло

Романтичен и съблазнителен, този стил деколте във формата на сърце е подходящ за много различни типове тяло.

За кого се препоръчва:

Неговата откритост насочва вниманието към извивките на дамските гърди, но също така помага да се създаде повече обем за жените с по-малки гърди. В допълнение, това деколте може да се използва за удължаване на вашия силует. Това от своя страна може да ви направи по-слаби, така че е идеално за хора, които искат да имат по-стройна фигура.

8. Без презрамки

Какво деколте да изберете според вашия тип тяло

Блуза или рокля без презрамки оставя голяма част от горната част на тялото непокрита, привличайки вниманието на хората директно към тази област. Това е малко по-небрежно и смело.

За кого се препоръчва:

Жените с дълги вратове и изразени ключици могат да заложат на този тип деколте. Обикновено е по-подходящо за жените със средни или малки гърди, тъй като не се нуждаете от поддържащ сутиен, който обикновено изисква презрамки.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay