Модерни дрехи, които са изключително неудобни

Модерни дрехи, които са изключително неудобни

Понякога неудобните и непрактични дрехи стават модерни. Но този подход е съществувал през цялата човешка история. Помислете само за тесните корсети, обемните перуки и роклите с кринолин. Хората послушно следват новите модни тенденции, понякога въпреки неудобството и липсата на комфорт.

Ето кои са дрехите, които са много модерни, но са страшно неудобни:

1. Копринен костюм

Грижата за коприната е много трудна. Ако прането, сушенето и гладенето се извършват неправилно, тя може бързо да загуби вида си. Освен това, коприненият костюм подчертава тялото ви, поради лъскавата му текстура и блясъка, така че жените, които имат някакви недостатъци на тялото, трябва да бъдат изключително внимателни с този плат.

2. Bike шорти

Някои хора смятат, че тази тенденция е нелепа, други са луди по нея. Но е трудно да не се съгласим с факта, че шортите за велосипеди изглеждат добре само на високи и слаби момичета. Трябва да знаем, че тези къси панталони визуално съкращават краката, подчертават бедрата и са прекалено стегнати.

3. Зимен гащеризон

Дори бляскавата Парис Хилтън и също толкова стилната Гуен Стефани избират практичността. Гащеризонът привлича вниманието и подчертава тялото, но е много неудобен в ежедневието. Друг недостатък е, че трябва да изперете целия костюм, въпреки факта, че в повечето случаи долната част се замърсява, а не горната.

4. Светли велурени обувки

Когато купувате обувки от светъл велур, бъдете готови да се грижите добре за тях. Тези обувки се замърсяват много по-бързо от по-тъмните модели и изискват цялостно почистване. В крайна сметка дори малко петно може незабавно да съсипе целият ви вид. 

5. Прозрачна чанта

Изглежда впечатляващо и уникално, но може да ви изиграе лоша шега. Чантата може да привлече вниманието на крадците. Съдържанието на дамската чанта трябва да остане загадка.

6. Костюм тип пижама

Тази необичайна тенденция не изчезва, а само променя формата, материята и цвета си. Моделите "пижама" постоянно се появяват на модните подиуми. 

7. Рокля тип нощница

Тези рокли лесно се набръчкват и дори малки петна се виждат много върху тях. Освен това ще бъде наистина трудно да изберете правилното бельо, тъй като тъканта подчертава тялото много добре.

8. Найлонови обувки

Силиконът, използван в тези обувки, е 100% от състава, което прави краката ви влажни. Мозолите и натъртванията, които ще получите от носенето на тези обувки, са доста неприятни.

9. Костюм с къси панталонки

Шорти с дължина до коленете могат визуално да съкратят краката. Така че, те не са добра идея за ниски момичета. И като цяло, този костюм не е най-практичният артикул - ще ви бъде горещо през лятото и студено през зимата. Този вид костюм също може да бъде неподходящ за работа.

10. Ботуши с отворени пръсти

Стилните високи ботуши с отворени пръсти изглеждат красиви само на модно ревю. В реалния живот тези обувки могат да причинят много неприятности и дискомфорт.

11. Бански с много връзки

Целите бански с много връзки и ленти са много по-модерни от обикновените бански.  Те обаче са по-подходящи за плажни партита, партита на басейн или фотосесии, отколкото за ходене на плаж. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay