Модният дневник на Зори: Три страхотни предложения за работната седмица

Видео урок за всички вас!

Модният дневник на Зори: Три страхотни предложения за работната седмица
Здравейте, дами!

Кой владее света?! Да, това сме ние Чувствали ли сте се някога ограничени да изразите себе си в работните си тоалети? Струват ли ви се скучни? Искате да изглеждате страхотно, но конфортът тук е много важен? Не се чудете повече!

Приготвила съм ви 3 спиращи дъха тоалета, независимо дали стилът ви е класически, шик, или небрежен. Нека кажа, че тези тоалети няма да бъдат добър избор за стриктните, сиви, скучни и без чувство за хумор работни места. И ако работите на такова място, тогава е време да си зададете въпроса "защо още губя време и нерви в работа, която мразя?”. Бъдете смели и намерете щастлието си!

Модният дневник на Зори: Три страхотни предложения за работната седмица

В тази статия ще ви дам повече детайли относно всеки от трите тоалета. Първият тоалет се казва "андрогенен”, заради вдъхновението, което съм взела от мъжкия гардероб – черно сако с права кройка и черен елек върху светлосиня класическа риза на бели райета. В съчетание с тесен панталон на райета, който разкрива глезените и ги прави привлекателни за чифт лачени обувки в стил пантоф, те осигуряват комфорт и класа. Аксесоарите са семпли, изчистени и в златно. Нося черна чанта тип "плик”. Този тоалет е подходящ за онези от вас, които работят в офис, бутик или винаги, когато сте в директен контакт с клиент и трябва да изглеждане елегантно.

Модният дневник на Зори: Три страхотни предложения за работната седмица

Второто ми предложение се казва "вълнен костюм". Изключително изчистена кройка и комбинация от неутрално сиво и черно. Има винтидж полъх и очарование… Вълненото сако е дълго и вталено, а вълненият панталон е с висока талия и над глезена, което го прави отново идеален партньор за чифт ниски кожени обувки с връзки.

Под сакото нося едно семпло еластично черно поло. Залагам на класически часовник, който ми помага да имам швейцарска точност (не е съвсем вярно). Откъм аксесоари, нося тъмни очила и отново черната си чанта тип "плик". Обожавам грубата ѝ кожа! Тоалет, идеален и за най-стриктната работна обстановка (но не само!).

Модният дневник на Зори: Три страхотни предложения за работната седмица

Третият и последен тоалет от предложенията ми за работната седмица се казва "небрежни петъци” и отговаря напълно на името си. Някои от вас вероятно работят на места, където се изисква дрескод и по-стриктно елегантно облекло. Но се надявам, че имате и така наречените "небрежни петъци”, които вече много фирми практикуват.

Ако е така, това предложение – бяла копринена блуза и бял ленен елек, черни дънки и кожени сандали с дебел ток – е идеално за последния работен ден и още повече за "after-work” напитка с колеги и приятели. Какво повече мога да кажа… след тежка работна седмица – приятен уикенд!



С любов,
Зори


Модният дневник на Зори: Три страхотни предложения за работната седмицаЗа автора: 

Зорница Иванова е гримьор, фотограф и автор на моден блог. 

Може да следите проектите ѝ, както и статиите ѝ за красота, мода и лайфстайл на www.zoriart.com и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/Z
 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay