Визия според зодията: Скорпион

Дамите Скорпион са женствени и сексапилни!

Визия според зодията: Скорпион

Миналата седмица обърнахме внимание на стила и визията на дамите Везни, а сега е ред на Скорпионите. Жената Скорпион е красива по един загадъчен и завладяващ начин. Tя излъчва магнетизъм, гордост и самоувереност. Стилът ѝ също е много женствен и елегантен. Тя крачи уверено, сякаш е на моден подиум, и умее да събира погледите върху себе си.

Скорпионите знаят много добре какво искат и как да го получат, такива са и когато става въпрос за дрехи и стил. Те подбират всичко много внимателно и държат винаги да са перфектни. Знаят как да се облекат според случая, за да очароват всички присъстващи.

Стил

Визия според зодията: Скорпион

Дамите Скорпион не робуват на модните тенденции, но все пак се интересуват от тях и обичат да имат дизайнерски дрехи в гардероба си. Известни са с изтънчения си стил, но определено умеят и да бъдат не толкова официални, но все пак стилни.

Скорпионите обичат да се обличат по-предизвикателно, но само когато поводът го позволява. Те не се срамуват да загатнат извивките си и да носят по-женствени дрехи.

Визия


Визия според зодията: Скорпион

Както вече споменахме, Скорпионите обичат да показват сексапила си и харесват, когато вниманието е насочено върху тях. Те избират дрехи, които подчертават женската им природа и обгръщат тялото им по идеален начин.

Елегантни, костюми, поли тип "молив", потници с интересни деколтета - дамите Скорпион знаят как да боравят с дрехите, за да изглеждат възможно най-добре, но и най-елегантно. Те харесват по-разголените тоалети, но имат граница и такт и никога не преминават в полето на безвкусиците.

Визия според зодията: Скорпион

Представителките на тази зодия имат и друга страна - тази, която обожава комфорта и може да изглежда зашеметяващо и по спортен екип или клин. Много от момичетата Скорпион обичат да поддържат фигурата си и спортните дрехи за тяхна са като втора кожа. Те изглеждат страхотно в тях и се превръщат в истинско вдъхновение за любителите на спортните занимания.

Визия според зодията: Скорпион

Скорпионите обичат обемните аксесоари, които хващат окото, а и могат да превърнат и най-обикновения тоалет в истински шедьовър. Големи обеци, гривни и колиета - идеални са за Скорпионите!

Визия според зодията: Скорпион

Какво ще бъде един Скорпион без любимите му токчета? Представителките на тази зодия обичат обувките и са големи почитателки на елегантните боти.

За да следите редовно рубриката "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

24 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay