Дори детето ви може да си служи с тази камера

Снимаме и прожектираме мигновено

Дори детето ви може да си служи с тази камера

Джаджите са прекрасно нещо, особено когато са наистина функционални. В момента на пазара има толкова много скъпи, но за сметка на това не достатъчно добре измислени устройства, че когато се появи нещо хитро, има голяма опасност просто да го пропуснем.


Радваме се, че с Shoot 'n Share джаджата не се случи така, а сайтът luxist.com ни запознава с някои подробности около продукта. Това е камкодер, чиято цена е от около 300 щатски долара. В цената влиза и памет картата, което е още един плюс към цялостната идея на устройството. С две думи функционалността на джаджата се изразява в това, че когато заснемете нещо, ще можете да го прожектирате на мига. Стига, разбира се, да имате подходяща за това повърхност.

 

Освен моменталното прожектиране, изображението ще може да се zoom-ва, за да се уверите, че сте хванали точния момент и изражение на човека, когото сте снимали. Камкодерът прави 720p HD видео запис, а за снимките са осигурени 8 мегапиксела.

 

Едно от най-хубавите неща в Shoot 'n Share е, че е лесен за употреба. Така и децата, които винаги са любопитни, ще могат бързо и лесно да снимат и да прожектират всичко, което им попадне пред очите.

 

Свалянето на снимките на компютър става чрез USB кабел, а джаджата може да се свързва и с iPhone, iPod, всякакви смартфони, DVD плейъри и конзоли. Можете да закупите Shoot 'n Share от тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay