Колко струва успиването и излежаването в леглото? В пари?

Будилник - враг на съня и парите ви!

Колко струва успиването и излежаването в леглото? В пари?

Сутрин, легло, възглавница и одеялце... вие в леглото, прегърнали възглавницата под одеялото. Идилия! И изведнъж омразната аларма, която иска да ви откъсне от блаженството. Не стига всичко това, ами сега американски изобретател е създал оригинален будилник, който буквално изяжда парите ви, ако не го изключите веднага.


Известно е, че повечето хора, особено нежният пол, имат проблеми с ранното ставане. Традиционната функция на телефона "дрямка" не винаги решава проблема, като най-често води до така добре познатото успиване.


Това стимулира учените по цял свят да измислят устройство, което да те накара да се вдигнеш от леглото веднага.

 

Американският гений, пожелал името му да остане в тайна (има защо), създаде необичаен будилник, който служи и като машина за рязане на хартия.


Принцип на работа

Поставете до будилника пари или важни документи и ако не станете навреме той ще започне да ги унищожава. Според изобретателя това трябва да е много сериозна причина да забравите за желанието да подремнете "още пет минути", особено, ако те ще ви струват прескъпо.

 

Нека си го признаем дойде времето, когато бонусът сън и излежаването под завивките също се плаща.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 21.10.2011|15:40
На мен определено много ми тежи да ставам сутрин, а през зимните месеци мъката е още по-голяма. Не намирам новото изобретение за много полезно. Много хора се прибират адски уморени от работа с единствената мисъл е да си вземат бърз душ и да си легнат. В такива моменти никой не мисли къде си слага парите и документите.
1
Не е посочен 09.06.2011|17:00
Много добро изобретение. Много е лошо да се успиш, едно че бързаш след това, ами и като закъснееш шефа ти се кара и те гледа после цяла седмица лошо. По-добре да има такива часовници, за да се научат много хора на ред. Аз имах колежки, които така и не можаха да се научат да идват на време и това адски много ме вбесяваше, защото като ти потрябват и ги няма, ръцете ти са вързани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay