Телефон, интернет, кабелна или... храна?

Невъзможният избор на новото време

Телефон, интернет, кабелна или... храна?

При наличието на огромно изобилие от нужна и ненужна техника и удобства, с които си служим всеки ден от мобилни телефони до сушилня за дрехи, която сама простира замисляли сте се някога какво би било, ако трябва да се откажем от някои от тези неща.

 

Да речем, че се наложи драстично свиване на домашния бюджет и трябва да избираме между това да задържим кабелната телевизия, интернет или мобилен телефон? От какво бихте се отказали вие? 

 

Проучване сред 1000 американци, проведено в началото на януари месец откри, че много хора – 49% биха се отказали от кабелната телевизия без много да го мислят. Но интернет? Никога. Всъщност повечето участници казват, че биха отказали храната преди да се лишат от интернет достъп вкъщи.  

 

Въпреки че вече използваме смарт телефоните си за будилници, навигационни системи, мейли, ровене в социални мрежи, забавление на децата и на самите нас си, организиране, търсене на информация и общо взето следене на всяко нещо, което се случва в нашите и живота на тези около нас, 37% от наблюдаваните хора в проучването твърдят, че са склонни да се откажат от мобилните си телефони преди да се лишат от телевизия.

 

Наблюдението откри също, че един на четирима души вече използват нова телевизионна платформа, която предлага филми и телевизионни шоу програми нон-стоп, през цялото денонощие. Само 6% казват, че биха могли да живеят без достъп до интернет; 8% казват, че биха живели без храна, но не и без интернет.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay