Елвира от "Ергенът" за годежа: "Искаме традиционна българска сватба в Пловдив!"

Преди броени дни научихме, че Елвира от първия сезон на "Ергенът" се е сгодила. Тя сподели радостната новина в профилите си в социалните мрежи, а ние, развълнувани от прекрасния повод, решихме да се свържем с нея, за да ни разкаже подробности!

Здравей, Елвира! Благодарим ти, че се отзова на нашата покана за интервю!

Как се запознахте с твоя любим?

Запознахме се по модерния съвременен начин в Интернет. 

От колко време сте заедно?

Заедно сме от почти две години. 

Как решихте да заминете в Дубай?

Миналата година ходихме на почивка в Малдивите и имахме престой в Дубай. Успяхме да го видим,  макар и от високо и наистина гледката ни впечатли. Аз много харесвам Дубай и ми беше мечтана дестинация, летейки над него се просълзих и тогава Алекс ми обеща, че ще се върнем отново  и следващата ни почивка ще бъде точно там. 

Ти очакваше ли предложение за брак?

В интерес на истината ми е минавало  през ума, но не подозирах и не очаквах, защото той по никакъв начин не се издаде и държанието му беше прекалено спокойно за човек, който би  предложил  брак.

Как реагира, когато той ти предложи?

Толкова се развълнувах, че получих някакво бяло петно в този момент. От толкова голяма емоция дори не знаех какво съм отговорила и каква точно е била моята реакция. Когато седнахме, попитах Алекс дали съм казала "ДА” или съм замръзнала и не съм казала нищо.Тогава той ми разказа и ми показа видео.  Добре, че имахме клип от предложението и всъщност така разбрах как съм реагирала, как съм се разплакала и как съм извикала "ДА”. 

Каква сватба планирате?

Планираме малка и красива сватба. Искаме да бъде в тесен кръг с най-близките ни хора. Държим на традициите и със сигурност ще бъде една традиционна българска сватба. Сватбата  ще  бъде в Пловдив и със сигурност ще се забавляваме много. 

Гледаш ли сезон 2 на Ергенът и какво мислиш за Евгени?

Гледаме го с огромен интерес  всяка вечер и анализираме всеки един епизод. Евгени е един интелигентен и талантлив млад мъж, който търси истинската любов и се вижда, че го иска истински. Самият той обаче според мен е много объркам и това се забелязва по действията му. Понякога ме изненадва с някои свои решения, поведение и отношение. Доста непридвидим е. 

Имаш ли фаворитка и коя е тя?

Нямам фаворитка. Всяка една от участничките е много пъстра и цветна. Всяка една от тях е с различен подход и различна визия за живота. Харесвам много Мики, защото някои черти от характера и се припокриват с мои. Елена  също е сред дамите, които ми направи много силно впечатление със сигурност се откроява много. Харесвам много начинът и на изразяване и това, че е директна.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay