Енрике Иглесиас стана татко за 3-ти път

Енрике Иглесиас стана татко за 3-ти път

Анна Курникова и Енрике Иглесиас станаха родители за трети път. Радостната вест съобщи братът на изпълнителя на "Bailando" - Хулио Иглесиас-младши, който също е певец. В свое интервю за чилийска радио станция той издаде, че бившата тенисистка е родила.

"Вече станах чичо", заяви Хулио в ефир.

Водещият попита дали има предвид двугодишните близнаци Луси и Николас, но след последвалия отрицателен отговор зададе въпроса дали третото им дете вече се е появило на бял свят. Тогава Хулио потвърди с кратко "Да", но отказа да издаде пола на бебето.

"Тайна е", каза той, но допълни, че Енрике е изключително щастлив от факта, че вече има трима наследници.

Двойката все още не е коментирала новината, но в края на миналия месец испанското списание "Hola!" публикува тяхна папарашка снимка от борда на яхта в Маями, на която се вижда, че Курникова е в напреднала бременност. Изпълнителят на "Bailando" и половинката му предпочитат да пазят личния си живот далеч от медийното пространство, при това доста успешно. Например, те успяха да скрият първата бременност на спортистката, обявявайки, че са станали родители едва след като тя роди близнаците.

Анна и Енрике се запознават през 2001 г., на снимачната площадка на видео клипа към песента "Escape", но официално стават двойка през 2003 г.

В свое интервю, състояло се преди година, Иглесиас говори за бащинството, изразявайки надеждата си да бъде добър родител.

"Това е едно от най-невероятните усещания. Вече съм по-отговорен и шофирам по-бавно. Премислям няколко пъти глупостите, преди да ги сторя. Надявам се да съм готин баща", каза той.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay