Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Разберете какво бельо пасва на вашия зодиакален знак

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Любовта на жените към бельото датира от цяла вечност. Макар почти винаги да е скрито под дрехите, то изразява нашата същност и емоционалност.

Сигурни сме, че всяка дама има поне един комплект "за специални случаи”. Днес сме ви приготвили много интересен "списък” какво бельо трябва да носи всяка зодия, за да се чувства "в кожата си”.

А за да разберете дали да заложите на еротичен или по-романтичен сет, просто проверете какво подхожда на вашия зодиакален знак.

Овен
В кръвта на палавите Овенчета тече истинска страст! Те определено знаят как да флиртуват, но едновременно с това нямат проблем и да задържат един мъж до себе си.

Сатенът с лекота ще изкара на преден план качествата на този зодиакален знак. А що се отнася до цветовата гама - оранжевият и по-скоро прасковеният цвят символизира авантюристичната природа на Овните.

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Телец
Въпреки че са здраво стъпили на земята, в любовно отношение Телците са неподправени романтици. Обичат вечерите на свещи и всички други прояви на нежност.

За тях купуването на бельо е интимен момент, защото после го "споделят” с партньора си.

Дантелата може да изрази по безкрайно фин начин тяхната природа, а гамата, към която трябва да се насочат, е синята. Този цвят е за жени, които копнеят за внимание и търсят сигурност в своята половинка.

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Близнаци
Трудно може да срещнете представител на тази зодия, който не се е влюбвал поне няколко пъти!

Тъй като Близнаците винаги са "над нещата”, те държат това да се вижда и във външния им вид. Достатъчно контактни и обаятелни са като личности, за да разглеждат бельото като метод за съблазняване на срещуположния пол.

Памучното бельо в ярки цветове, комбинирано с весели и закачливи щампи ще им помогне в изразяването на техния свободен дух.

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Рак
Неведнъж сме ви казвали, че Раците са зодиакалният знак с най-чувствителна и ранима душа. Тъй като за тях любовта не се корени в някакво моментно изживяване, бельото им също трябва да излъчва сигурността, която те носят в себе си.

По-загадъчните цветове като тъмносиво и тъмносиньо показват сериозното отношение, с което тези дами гледат на връзката си. Дантелата пък е чудесен израз на тяхната емоционалност.

Лъв
Има ли нужда да ви казваме, че това е може би най-страстната зодия? Те обичат предизвикателствата, авантюрите, както и вниманието, насочено към тях.

Всеки един акцент от визията им е подчинен на тяхната бурна натура. Цветът, в който биха се чувствали най-комфортно, несъмнено е червеният във всички негови винени и пурнурни отенъци.

Материите пък трябва да са ефирни, но и провокиращи. Прозрачната коприна ще свърши чудеса!

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Дева
Тази зодия е изключително скромна и предпазлива. Истинско въплъщение на невинността!

Съвсем логично, този разсъдлив знак никога не би заложил на нещо твърде скандално или агресивно. Спокойният характер на Девата предразполага към цветове в светлата гама - бяло, кремаво, пепел от рози или цвят шампанско. 

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Везни
Представителките на този зодиакален знак могат да посветят целия си живот в търсене на истинската любов. А когато я намерят, винаги ще се стремят да покажат своята привързаност и нежност.

Бельото им трябва да е по-семпло, за да е в унисон с крехката им душевност. Всички нюанси на розовото прилягат на дамите, търсещи романтика. От друга страна, те имат афинитет към детайлите, така че малки перлички или панделки ще паснат идеално на Везните!

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Скорпион
Скорпионите, редом с Лъвиците, са най-сексуалният знак от зодиака. Те знаят как да провокират срещуположния пол и го правят с лекота.

Поведението им често може да се определи като загадъчно и мистериозно, но не се подвеждайте, че това е случайно. Скорпионите винаги знаят какво точно искат!

Черният цвят е идеален за тях, защото говори за разкрепостеност, но и за стил. Когато искат да привлекат допълнително мъжко внимание, най-вероятно ще го направят с корсет или друг вид еротично бельо.

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Стрелец
И преди сме ви казвали, че Стрелците никога не се стремят целенасочено към физическото удоволствие от една връзка. За тях нещата са много по-дълбоки.

Те ценят сигурността и честността, най-малкото, защото и те самите са такива.

На този зодиакален знак му приляга бельо в зелената гама, тъй като този цвят е адски открит и витален. Памучните комплекти пък ще накарат Стрелците да се чувстват спокойни и свежи.

Козирог
Този знак е адски земен и не се влюбва особено често. Силно привързан е към кариерата си, тя му дава сигурност и независимост.

Дамите от този знак биха се отдали на сериозна връзка и семейство в малко по-късен етап от живота си, когато вече са абсолютно сигурни, че са осъществили целите си.

Те се чувстват най-удобно в тъмни цветове бельо, които не разкриват твърде много от тялото. Безшевните бикини, фино изработени от естествени материи, са истинско съкровище за тях.

Водолей
Непредвидимите Водолеи надали биха използвали бельото за умишлена провокация. Те по-скоро правят своя избор както в купуването, така и в носенето на бельо, като се ръководят изцяло от настроението си.

Ако се чувстват секси, нищо чудно да ги видите в еротична, прозрачна нощничка, която не оставя почти нищо на въображението.

Но ако не са сигурни в себе си, много вероятно да заложат и на "бабешки” гащи в телесен цвят и спортен сутиен.

Риби
Чувствените и леко срамежливи Рибки обичат светлите, пастелни тонове, които символизират тяхната нежна душевност.

Материите също трябва да са ефирни, но и удобни. Никога няма да видите една Риба, облечена в корсет, просто защото няма да се чувства в "свои води”. Закачливи панделки и цветчета са по вкуса на този знак.

Еротично или романтично? Идеалното бельо според зодията

Ако искате да научавате още интересни неща, свързани със зодиакалните знаци, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

13 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 11.04.2014|13:32
Аз нямам определени предпочитания, всякакво харесвам.
10
Не е посочен 08.04.2014|17:10
И двете, най-добре, ама според облеклото и случая.
9
Не е посочен 08.04.2014|16:37
Повече снимков материал трябваше да има. ;)
8
Не е посочен 08.04.2014|15:16
добри предположения
7
Не е посочен 07.04.2014|17:00
Много интересно, но според мен в ежедневието повече залагаме на практични решения.
6
Не е посочен 07.04.2014|16:23
Хубави предложения, но определено много обичам дантелата.
5
Не е посочен 07.04.2014|15:58
При мен е според настроението и според случая естествено.
4
Не е посочен 07.04.2014|14:09
Вярно е за цвета на моята зодия.
3
Не е посочен 07.04.2014|13:56
интересно :)
2
Не е посочен 07.04.2014|10:43
На скорпионите, според мен, освен черно им подхожда и червено, защото са най-страстната и сексуална зодия.
1
Не е посочен 07.04.2014|10:31
Бельото на повечето зодии е страхотно!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay