Перфектният за вас град според зодията

Рим, Венеция, а може би Ню Йорк? Вижте кой е най-подходящият град за вас

Перфектният за вас град според зодията

Неведнъж сме си говорили колко голямо влияние оказва зодиакалният знак върху характера на даден човек, върху нещата, които той харесва, та дори и върху цялостното му възприятие за света.

В днешния материал ще пътуваме до далечни дестинации, за да ви запознаем с най-подходящите градове за всяка зодия. Вижте списъка по-долу и разберете в кой град бихте се чувствали най-комфортно. Ако не се преместите там, то поне ще знаете на коя приказна дестинация да заложите по време на следващата отпуска. И така, започваме нашето околосветско пътешествие…

Овен
Нетърпеливият и вечно мислещ Овен се нуждае от космополитен град, който да е в унисон с вечно търсещия му дух. Затова представителките на тази зодия могат да са сигурни, че Ню Йорк ще отговори на всичките им очаквания.

Перфектният за вас град според зодията

Телец
Рогатите телчета се славят със своите чревоугоднически навици и желанието си за финансово благополучие. Въпреки това, тази зодия е истински любител на изкуството и цени високо красотата. Несъмнено Рим е градът, който може да съчетае всичко това: от вкусна кухня до културни забележителности.

Перфектният за вас град според зодията

Близнаци
Активните и любопитни Близнаци имат нужда от град, който постоянно се променя и е в състояние да ги изненадва ежедневно. Лондон със своето забързано ежедневие ще създаде на комуникативните Близнаци идеалната обстановка, в която те няма да скучаят.

Перфектният за вас град според зодията

Рак
Невероятно чувствителната природа на Раците винаги ще ги кара да търсят някой емоционален град. Париж със своето излъчване ще се окаже перфектното решение за ранимата натура на този знак.

Перфектният за вас град според зодията

Лъв
Енергичните и силни лъвове имат нужда от място, на което да се чувстват спокойни. Ако е и слънчево, значи това е лъвският рай. Барселона съчетава всичко, което е важно за тази стабилна зодия.

Перфектният за вас град според зодията

Дева
Този изключително подреден зодиакален знак има нужда от практично местенце, на което всичко да е добре организирано. Затова Сидни ще успее да откъсне Девата от леко меланхоличния й свят.

Перфектният за вас град според зодията

Везни
Аристократичната и вечно вежлива Везна си пада по всичко друго, но не и по шума на големия град. Венеция ще пасне идеално на романтичната й душевност.

Перфектният за вас град според зодията

Скорпион
Въпреки решителността и силата, която притежават представителките на тази зодия, нека не забравяме, че тя също спада към Водните знаци, прочути със своята ранима душевност. Скорпионите имат нужда от добре уреден, но и интересен град, затова Копенхаген със своето съвършено пъстроцветие е тяхното място.

Перфектният за вас град според зодията

Стрелец
Авантюристичните Стрелци като цяло биха били най-доволни, ако не се застояват дълго на едно място. Но въпреки това, бъбривите представителки на тази зодия ще останат впечатлени от развитието и слънчевото настроение в Лисабон.

Перфектният за вас град според зодията

Козирог
Козирозите се нуждаят от град, който е пълен с музеи, галерии и всякакви други забележителности, където жадната им за изкуство душа да може дълго да се наслаждава. Точно затова, Санкт Петербург е перфектен за тях!

Перфектният за вас град според зодията

Водолей
Вятърничавите Водолеи обичат да грабят от живота с пълни шепи и трудно биха се задържали в малък и спокоен град. Ветровитият Чикаго може да се окаже тяхното място.

Перфектният за вас град според зодията

Риби
Добродушните и артистични Рибки могат да са в хармония със заобикалящия ги свят, само ако се намират в близост до течаща река или друг водоем. Ако има начин това да се комбинира и с малко романтика, със сигурност няма да се колебаят дълго преди да стегнат куфарите за Амстердам.

Перфектният за вас град според зодията

Ако тази статия ви е била интересна и искате да четете още любопитни материали, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

337 23
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



16
Не е посочен 17.01.2014|18:16
Всички градове са много хубави.
15
Не е посочен 15.01.2014|08:34
Много искам да отида във всеки един град.
14
Не е посочен 14.01.2014|20:59
Интересно, но искам, да отида във всеки един.
13
Не е посочен 14.01.2014|10:18
Аз съм за Рим, устройва ме.
12
Не е посочен 13.01.2014|17:43
Всичко е много субективно, мен не сте ме уцелили, ама сигурно асцендента ми се обажда нещо.
11
Не е посочен 13.01.2014|17:09
Всички тези градове са хубави, какво значение има каква зодия си ?
10
Не е посочен 13.01.2014|16:52
Мен ме пратиха в Сидни .
9
Не е посочен 13.01.2014|16:33
Водолей съм и мога да ви кажа, че където ме посее човек там никна, но големите градове не са за мен, предпочитам спокойствието на по-малките населени места.
8
Не е посочен 13.01.2014|16:13
Няма нищо по-хубаво от пътуванията,
7
Не е посочен 13.01.2014|16:09
Да и това е много хубава идея. :)
6
Не е посочен 13.01.2014|16:05
О за мен е Амстердам и на мен ми харесва.
5
Не е посочен 13.01.2014|15:36
искам всичките да посетя
4
Не е посочен 13.01.2014|15:24
Ааа аз искам с лъвовете в Барселона;)
3
Не е посочен 13.01.2014|15:16
Най-важното е да се не се ограничвате само до един град, дестинация! Трябва да се пътува за да се увеличава все повече и повече потенциала и светогледа;)
2
Не е посочен 13.01.2014|15:07
Чикаго! О не сори, ама това е прекалено обикновено! На нас ни трябва нещо по-различно и екзотично! И това, че сме въздушна зодия не значи че сме вятърничеви и най-вече, че обичаме вятъра!
1
Не е посочен 13.01.2014|11:03
За мен перфектният град според зодията е Барселона, доволна съм.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay