Искате да се татуирате – прочетете този материал!

Преди мастилото да „попие“ в кожата

Татуирането за първи път винаги е емоционален момент, съпроводен с трепет и известна доза притеснение. Това е начин да изразите себе си, да покажете нещо на света или да го съхраните за най-близките.

 

Помислете обаче, че правите избор за цял живот, колкото и банално да звучи, въпреки напредъка на технологиите. Също така внимателно подберете мястото, на което искате татус, и помислете в перспектива – как би изглеждало това място след 10-20 години, би ли се разтегнала кожата, така че да се развали рисунъка.

 

Спонтанните решения, колкото и адреналин да носят, едва ли са добро решение. Не ви съветваме да отидете в първото студио за татуировки и да посочите определена рисунка – първо, че е би могло да е опасно за здравето, второ – точно първото нещо, дошло ви наум, ли искате да увековечите върху себе си? Отидете първо на консултация в различни студия, обсъдете идеите си и разбира се – цената.

 

За съжаление, много хора асоциират татуировките с професионализма. Колкото и да е изкушаващо, да имате надпис на китката, помислете как това би изглеждало по време на бизнес среща.

 

Мастилото, което прониква в кожата, е предизвикателство за имунната система. Затова не ви съветваме да предприемате решаващата стъпка, след като сте боледували. Също така трябва да имате предвид, че известно време няма да може да показвате тази част от тялото на слънчева светлина затова ако я направите идния месец, ще можете да хванете съвсем спокойно тен лятото.

 

Също така не трябва да употребявате алкохол и аспирин 48 часа преди да се татуирате, тъй като разреждат кръвта и може да прокървите повече.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay