Ето защо не е добре да спортувате гримирани

Не е нужно нявсякъде да ходите гримирани

Ето защо не е добре да спортувате гримирани

Познавам много момичета, които дори и във фитнес залата, не пропускат да се гримират. И се почват снимки - на тялото (все пак трябва да се види ефектът от активността), на лицето (нека покажем, че сме красиви и докато се потим!) и още всевъзможни снимки. Истината е, че, щом сте отишли във фитнеса, или пък сте отишли на друг спорт, то сте там, за да се погрижете наистина за тялото си, не да се харесвате на другите. А и защо да не Ви се възхищават без грим? Освен, че е смешно отстрани да ходите накипрени така, когато сте се заели със спорт, то има и други причини, поради които да не го правите.

Червилото изсушава устните. Колкото повече е пигментирано и бляскаво, толкова повече ще Ви дразни на устните. Също така по време н спорт се дехидратирате и червилото утежнява ситуацията. 

Моливът за очи и спиралата също не са много удачен вариант, освен, ако не са водоустойчиви. В противен случай, след първото изпотяване (което ще се случи твърде бързо) лицето ви няма да е много красиво, тъй като гримът ще започне да се разтича.

Фон дьо тенът е най-грубата грешка,която можете да допуснете! Оставете кожата си да диша, поне по време на тренировки.

Осмелете се да бъдете естествено красиви, момичета! Поне докато извайвате тялото си!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay