Жените в Испания - винаги готови за флирт

Флиртът в Испания е непрестанен

Жените в Испания - винаги готови за флирт

Любима ни е темата за най-страстните мъже по света. Чували сме, че италианците са най-добрите любовници, а от испанците по-страстни няма. Но как стоят нещата, когато става въпрос за националности, жени и любовни авантюри?

 

Международно проучване, изготвено от World Flirtation League, разкрива в кои страни жените са най-похотливи и къде живеят най-големите майсторки на флирта. За да стигнат до тези резултати, изследователите изследват 20 страни, като се допитват до равен брой участнички и се интересуват от тяхната сексуална бройка.

 

Оказва се, че испанките са на първо място по брой любовници, а средностатистически всяка жена с испанска кръв си ляга с по един различен мъж всеки месец.

 

След тях в класацията се нареждат Полша, Доминиканската република, Италия и Аржентина. Следват държавите, в които се говорят испански, италиански и португалски езици.

 

Канада се отличава като страната с най-големите любителки на флирта сред англоговорящите държави, а Германия е на 12-то място в класацията. Жените от Острова заемат 14-та позиция, а французойките са на 17-та.

 

В заключение проучването заявява, че въпреки тези резултати, мъжете са все още по-склонни да направят първата крачка, когато става дума за флирт. И макар испанките да са най-големите флиртаджийки, то изследователите наричат испанските мачовци "най-големите късметлии"!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay