Грешките, които не трябва да правим след секс

Най-честите грешки след секс

Сигурно сте изпадали в ситуация, в която след страхотен секс, нещо малко от страна на партньора е в състояние да ви подразни и да развали цялостното изживяване. Съзнателно или не двойките допускат грешки, които могат да убият страстта помежду им. Ето някои от нещата, които трябва да се стараете да избягвате след нежните ласки: 

 

Ако веднага след секс вие или половинката заспите, това може да се сметне за загуба на интерес от ваша страна. Не позволявайте на умората да вземе превес над нежността.

 

Душ заедно с партньора е добър начин да започнете любовната игра, но да тичате към банята, веднага след като сте правили любов, изобщо не е добро решение и би могло да убие страстта помежду ви. Душ веднага след секс в очите на половинката може да означава, че нещо не ви харесало по време на сношението.

 

Забравете за мобилния, когато се отдавате на интимности. Отделете време за себе си и за партньора. Не искате в най-неподходящия момент дадена мелодия да зазвучи и да съсипе атмосферата. Колегите от службата и приятелите могат да почакат. Ако все пак мобилният звънне, усмихнете се и се престорете, че дори не чувате телефона.

 

За съжаление не можем да четем мислите, същото се отнася и за това какво си мисли другия по време на секс. Ако веднага след нежните ласки се захванете с работа или започнете да четете някоя книга, може да оставите впечатление, че през цялото време сте си мислили за странични неща и вниманието ви не е било концентрирано изцяло върху насладата от ласките.

 

Някои двойки предпочитат да спят отделно. Всеки има нужда от почивка и пълноценен сън, но не е добра идея след като сте правили секс да си вземете възглавницата и да се преместите на дивана в хола. Това би убило романтиката и може да повлияе негативно на сексуалните ви контакти.

 

Много деца обичат да спят при родителите си. Старайте се обаче да отучите мъниците от този лош навик, защото това няма как да не повлияе на интимните отношения и да се отдалечите взаимно с половинката.

 

Хубавата вечеря, апетитният десерт може да са добро начало на една любовна нощ, но не са добър неин завършек. На никого не би му било приятно ако след секс се отправите директно към кухнята. Ласките и нежността трябва да са определящи за отношенията, а не физиологичните нужди.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay