По-добър секс? Обърнете се към природата

Малко помощ за голямо либидо

По-добър секс? Обърнете се към природата

 

Разбира се, че всяка жена иска добър любовник, верен партньор и перфектен секс. Но животът ни, изпълнен със стрес, невинаги има същите планове и често ни оставя на ръба на интимния фалит, изпълнени със съмнения и разочаровани от собствените ни умения между завивките. Какво да направим? Обърнете се към природата и почерпете от безценните й дарове.

1. Здравец
Малко хора знаят, че така популярният у нас здравец всъщност има друга родина - Африка. Никак не е случаен фактът, че е пропътувал хиляди километри - днес растението е един от безценните помощници в народната ни медицина и козметология. Освен един от българските символи, носещи здраве и късмет, здравецът е силен стимулант за надбъбречната жлеза, която пък е пряко отговорна за либидото. Ако сложите китка здравец в спалнята си имате реален шанс всеки път, когато полегнете върху леглото си, да мислите само за едно - секс, секс и пак секс. И не се учудвайте - тази ценна билка повишава сензитивността и намалява стреса. Каква по-добра основа за пълноценен интимен живот?

2. Жасмин
Представете си: затъмнена стая, лека музика, голи тела и масло... Какво да бъде уханието? Разбира се, жасмин. Богато и екзотично, маслото от това растение помага на всички сетива да се отворят и създава усещане за сладост и топлина. Неслучайно французите смятат жасмина за едно от най-еротичните растения, носещо със себе си страстта и екзотиката на родината си - Индия. Освен в ежедневието, етеричното масло от жасмин е особено подходящо и за еротични масажи. Е, какво чакате?

3. Грейпфрут
Безспорно: ароматът и тръпчивата сладост на грейпфрута са способни да събудят всеки полузаспал в леглото си партньор. Ако дългият и напрегнат ден ви уморява и пречи на смелите ви сексуални желания, сложете няколко капки масло от грейпфут върху чаршафите си е се наслаждавайте. Ще се учудите как и най-умореното тяло се събужда за ласки. Освен това, цитрусите имат магичното свойство да удължават така любимата на много жени любовна игра.

4. Кардамон
Подобно на всички силни индийски подправки, и кардамонът действа особено стимулиращо. Пикантните нюанси ще ви заредят с енергия и ще ви помогнат да победите депресията. Според изследвания на учени от университета в Охайо, цветните нотки в кардамона карат жените да се чувстват неустоими и особено привлекателни.

5. Карамфил
Карамфилмът е смятан за един от най-силните афродизиаци, открити някога. Вярвате или не, само няколко вдишвания от аромата му са способни да ви накарат дни наред да мислите само за любов...

Заради силните аромати на всички изброени растения, е добре преди да опитате да събудите сексуалния си глад и този на любимия ви човек, да изпробвате как ще реагират сетивата ви на острите аромати. Как може да стане това? Много просто. Капнете една или две капки върху вътрешната страна на китките си и вдишайте за няколко секунди. Ако всичко говори, че ароматът е приятен за вас - нямате причина да чакате повече. Изберете между лосиони, тинктури, масажни олиа или ароматизатори и се потопете в страстен танц.

 

7 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay