Табутата не са това, което бяха

Ние питаме, мъжете отговарят

Табутата не са това, което бяха

Научени сме от нашите родители, че има теми табу, които изобщо не трябва да подхващаме. Онези за срещите, секса, мъжките желания и мисли относно голото женско тяло...

 

Става въпрос за проучване на Glamour, в което 1000 мъже отговарят напълно искрено и без задръжки. Въпросите са такива, каквито винаги сме искали да ги зададем. Отговорите – е, тук можем да преценим дали познаваме човека до себе си или всъщност и идея си нямаме какво е това понятие "мъж"...

 

"Що е то добър секс?" Завършващ с оргазъм и за двамата участници – това са отговорите на цели 67%. Прозаично, а? 7% казват, че са малко егоистични и сексът може да е добър, когато само те достигнат до оргазъм, а 11% твърдят точно обратното – когато партньорката им е задоволена. Останалите 15 % са тези мъже, които смятат, че хубавият секс не се нуждае задължително от наличие на оргазъм.


"Имате право на едно желание, какво е то?" Не ви очаква изненада при този отговор, дами. Мъжете, които отговарят, че желаят по-голям пенис са 62%. Само 38% са тези, които мислят за нас, а не за себе си, и предпочитат ако хванат златната рибка, да я натоварят с нелеката задача: по-голям бюст за приятелката си.

 

"Как ви звучи мисълта да спите с една жена до края на живота си?" Само 11% казват, че се вълнуват за този факт. Учудващо нисък е процента на онези, които признават, че мисълта за доживотна моногамия ги плаши - само 15%. Изглежда всички онези 74% са убедени: няма проблем да живеят с една личност, стига тя да е правилната.

 

"Коя е любимата ви поза?" 37% обичат любимата им да е отгоре, а 14% обичат те да са отгоре. Мързеливи ли са любовниците ни? Момчетата, които са любители на кучешката поза са 28%, а на ездачката 9%. Скромните 4% обичат да бъдат прави, а половината им седнала, а 3% вдигат палец за "лъжички".

 

"Разпознавате ли естествените женски гърди?" Оказва се, че само 25% от мъжете разпознават дали сексуалната му партньорка е с импланти или напълно натурална. Ние все пак си мислим, че разлика има, особено на пипане...

 

"С кои предпочитате да правите секс – нормално изглеждаща жена, която е много добра в леглото, или изключително сексапилна девойка, но с много ограничени сексуални умения?" Явно за мъжете не е толкова важен външният вид, колкото страстните умения. Това ни говорят процентите – цели 84% посочват първия отговор.

 

"А изневерявали ли сте?" Искрените мъже, които до сега не са предприемали такова действие са 66%. 8% са го направили и са си признали, 7% са били хванати в крачка, а 19% са мерзавците, които са си премълчали. Ние пък смятаме, че голяма част от мъжете са си спестили истината и при това проучване.

 

Последен въпрос, момчета. "Кое облекло намирате за най-секси?" Дънки и бяла тениска. Това бил учудващият отговор. Отдъхнете си, всички ние имаме поне по три варианта на секси комбинации в гардероба си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay