Храни за повишено либидо

Сексът минава през стомаха

Храни за повишено либидо

Всяка жена мечтае за страстен любовник, който да я държи будна по цели нощи. Но за целта на него му е нужна енергия, с която едва ли разполага след натоварения ден. Максимата "любовта минава през стомаха" важи с пълна сила за секса. Оказва се, че има няколко лакомства, повдигащи либидото на вашия партньор. Така че не подценявайте хапването преди секс. Нещо повече – ще ви разкрием тайните съставки на вечерното меню за страстна нощ, остава само да поемете инициативата в свои ръце.

 

Плодове

 

Банани

Известни със своето положително влияние върху сексуалността на силния пол, тези плодове наистина имат чудни свойства. Те цялостно покачват енергийните нива в организма, така че и двамата ще имате сила за предстоящото преживяване. Сметаната е страхотно допълнение към бананите, подредени върху красива чиния...или топлата ви кожа.

 

Авокадо

Съдържа високи нива на витамин B6, увеличаващ производството на хормони при мъжете, и калий, който регулира активността на щитовидната жлеза при жените. Разделете си един такъв плод и ефектът върху желанието за секс и на двама ви ще е мигновен.

 

Манго, праскови и ягоди

Перфектното допълнение към сочните целувки преди секс са сочни плодове! Те могат да влязат в ролята на помощници по време на еротичната ви прелюдия. Изстискайте няколко капки сок върху кожата на любимия (а защо не го накарате да стори същото?), които после ще "изпиете" с език, или пък подредете цели парченца плодове по тялото на партньора си, за да го опознаете и обикнете.

 

Ще споменем и няколко храни, които чувствително повишават желанието за секс, но по обективни причини са несъвместими с подобно преживяване.

 

Стриди

Те са един от класическите афродизиаци. Стридите са богати на цинк, който покачва производството на тестостерон и сперма, а също така съдържат и допамин – хормонът, "виновен" за високите нива на мъжкото либидо. Изчистете старателно стридите, сложете ги в купа с лед и лимони, и нахранете любимия си...а много скоро той ще ви се отплати щедро за старанието.

 

Колкото и да не ви се вярва, яйцата, чесънът и черният дроб са изключително силни афродизиаци, макар да не се вписват в общоприетата представа за "сексуални" храни.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay