Защо жените си падат по по-млади мъже

Защо жените си падат по по-млади мъже

Днес все повече жени избират да излизат с по-млади мъже. Знаменитости като Кейт Мос, Приянка Чопра и Хайди Клум не виждат възрастта като бариера, що се отнася до любовта, така че защо ние да го правим? В миналото срещите с по-млади мъже бяха по-малко приети от обществото, но вече нещата са се променили. 

Оказва се, че излизането с по-млади мъже има много предимства. 

По-младите мъже ухаят по-привлекателно 

Това е така, защото телата им са на върха на здравето си. Всъщност, проучване показва, че колкото повече остаряваме, толкова по-силно миришем, тъй като телесната миризма се променя. Младите мъже също са по-склонни да носят аромати като одеколон и спрей за тяло, за да останат свежи. Струва си да се отбележи, че миризмите са огромна част от привличането, тъй като несъзнателно си падаме по тяхната миризма, както и всичко останало.

По-младите мъже виждат света по различен начин

Тъй като са част от друго поколение, те могат да правят нещата съвсем различно. Това може да бъде страхотно, защото връзката с по-млад мъж е съвсем различно изживяване. Може да бъде забавно и за двамата, докато споделят своите два различни свята.

Защо жените си падат по по-млади мъже

По-младите мъже са по-стилни

По принцип е известно, че младите момчета обръщат повече внимание на това как изглеждат и се обличат. Например, те често избират стила пред комфорта и да бъдат в крак с най-новите тенденции. Всъщност според едно проучване как се обличат мъжете е важна част от това, което жените намират за привлекателно у тях, тъй като намират начина, по който човек се представя, за решаващ.

По-младите мъже са пълни с енергия

Тази енергия може да добави нови преживявания към връзката. Младите гаджета може да са по-нетърпеливи да опитат нови неща и да останат в движение, което може да означава да изживеете уникални неща заедно, които обикновено не бихте правили. Това може да помогне връзката да бъде вълнуваща и пълна с приключения.

По-младите мъже са по-ласкателни

В днешното общество жените, които са надхвърлили 30-годишна възраст, се смятат за "стари" от много хора, особено ако са сами. Така че, когато по-млад мъж излиза с по-възрастна жена, той пренебрегва тези стигми и вместо това й показва признателността, която заслужава.

По-младите мъже все още не искат деца

С напредване на възрастта двойките може да почувстват натиск да започнат да раждат деца. По-младите мъже все още са далеч от желанието за деца, което може да бъде чудесно, ако жената не иска деца. Едно проучване показва, че мъжете отлагат да имат деца повече през последните години, като мнозина избират да ги имат, когато са на тридесет и по-късно.

По-младите мъже имат повече време за вас

Развод, кариера и разочарования - излизането с някой по-млад обикновено означава, че можете да пропуснете такъв "багаж". По-вероятно е по-младите момчета да не са обвързани с подобни неща. Това може да е идеално за повече време заедно. Това означава, че той не разделя толкова много времето си между жената и други важни задължения в живота си, като деца.

По-младите мъже са по-плодородни

Ако искате деца, излизането с по-млад мъж отново е добра идея, тъй като колкото по-млад е един мъж, толкова по-плодовит е той. Проблемите с зачеването могат да бъдат стресиращи и да натоварят всяка връзка, което може да бъде избегнато с по-млад партньор.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay