Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

Празникът на жената и майката – 8-ми март бе поводът да зарадва всички искащи да се забавлявати да отпразнуват специалния ден в сърцето на Студентски град. Дамите и техните половинки, които бяха избрали да празнуват в Modera Mood Bar, се насладиха на единственото по рода си Makeup Party в София със специалното участие на Жени Калканджиева.

Броени дни преди празника на дамите, от заведението обявиха желанието си да зарадват нежната половина от обществото с нещо интересно и различно.

Още в поканата си към клиентите те гарантираха за зареждащ сетивата купон, напомниха за интересната си програма и не на последно място– за множеството атрактивни награди, които бяха раздадени чрез томбола. 

С влизането в заведението, специално в чест на празнуващите дами, собствениците  се бяха погрижили всяка една от гостенките да получи уелкъм дринк като комплимент за празника.

Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

Водещ на събитието бе прекрасната и много красива Жени Калканджиева. Именно тя бе и човекът, който зарадва голяма част от гостите на събитието, които се включиха в томболата с награди. На случаен принцип бяха изтеглени имената на печелившите клиенти в заведението. Сред подаръците имаше продукти за коса, професионална, декоративна и био козметика.

Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

Всички присъстващи се запознаха с тайните на перфектната визия. Имаха възможността да черпят идеи за предстоящите абитуриентски балове и да научат нови и полезни съвети от професионалните гримьори – Габриела Начкова, Мирослава Стефанова и Симона Ангелова. Освен новостите в грима за дамите, мъжката част от клиентите на заведението се насладиха и на красотата на моделите на Visages Models.

За шоу програмата, с която стартира вечерта, музиката и лайф стрийма, се бяха погрижили екип от професионални оператори, фотограф и диджей.

А за всички, които не присъстваха на място, от организационния екип бяха предвидили излъчването на събитието на живо във фейсбук страницата на заведението.

Професионалните гримьорки дадоха своите полезни съвети и насоки, както и споделиха как точно полагат основите на различните видове грим. Пред гостите те показаха три визии – натурален грим, вечерен-опушен и цветен с пигмент тип "клубна визия".

Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

Ето какво сподели Мирослава Стефанова за задължителната за всяка уважаваща себе си дама визия, а именно ежедневната: "Гримът, който направихме с модела от Визаж, е натурален или както е познат на всичкидневен. Използвах кафяви и телесни нюанси за очите, като по този начин целим да им придадем дълбочина. Поставиих съвсем тънка и нежна очна линия, за да ги подчертаем, както и спирала, разбира се. При лицето се подхожда стандартно, поставят се: хидратираща база, фон дьо тен и матираща пудра. Накрая подчертах скулите с бронзант и руж. Това е грим, перфектен както за работна среща, така и за романтична вечеря. Всяка дама е способна да го направи в домашни условия, но трябва да се обърне внимание на насищането с всички продукти на лицето, като не трябва да се прекалява."

Makeup артистите показаха как най-бързо, лесно и компактно всяко момиче може да постигне красива визия с професионален почерк, дори и в домашни условия.

Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

Ето какво сподели Симона Ангелова за клубната визия, която представи:

"Концепцията на грима беше "клубна”. Визията е доста лесна за постигане, бляскавият пигмент, който сложих на клепачите, не е капризен или труден за поставяне, напротивпокрива несъвършенствата, ако например дамата няма опит в смесването на цветове на очите. Отраженията на пигмента, който поставих,са лилаво, розово, кафяво и синьо, което го прави доста разнообразен и подходящ за повече визии.

Под него на клепача сложих специална основа, за да "залепне” за него и крайният резултат цели да е по-наситен. В случай, че дамата иска нещо по-леко и свежо, може да се ползва и без въпросната основа.

Тази визия е подходяща за момичета или жени, които искат да разнообразят грима си за вечер навън, но не се чувстват много уверени в използването на ярки цветове или не желаят да е нещо прекалено.Гримът е бляскав, но сезапазват нежността и женствеността, които са търсени в духа на празника." – сподели тя.

Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

За красотата и бляскавото излъчване на грим визиите на събитието се погрижиха професионалните модели на Визаж в лицето на: Анелия Николова, Мария Димитрова  и Лъчезара Георгиева.

Най-големите късметлийки сред момичета спечелиха и най-желаните награди за вечерта – ваучери за безплатен грим. Всяка една от победителкитеще има възможността да се възползва от грим по избор за свой празник, фирмено събитие или парти, абитуриентски бал, фотосесия или какъвто и да било друг специален повод при професионалната гримьорка Мирослава Стефанова.

Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

Малко преди края на програмта на събитието, Жени раздаде и една специална – бонус награда, за да зарадва още едно момиче за празника. Последната победителка от томболата също грабна ваучер за безплатен грим при друга от гост-гримьорките, а именно: Симона Ангелова.

Звезден блясък, грим и яко парти за 8-ми март

Вечерта продължи с музикалните сетове на Dj Ivkoni и най-новите песни и хитове на най-обичаните български популярни изпълнители от родния шоубизнес.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay