Звезди от мъжки пол, които са се подложили на различни процедури и не се срамуват

Звезди от мъжки пол, които са се подложили на различни процедури и не се срамуват

Много рядко се чува знаменитост да говори за подлагането на различни процедури, за да се отърве от физическите "несъвършенства" или по други здравословни причини. Последното се случило с пенсионирания бейзболист Сами Соса, който изненада мнозина с новия си тон на кожата, който получил от кремовете за лечение на слънчево изгаряне. Има и по-екстремни случаи, като Кание Уест, който се страхувал, че ще му се подиграват, че е дебел и в крайна сметка се подлага на липосукция.

1. Кание Уест 

Противоречивият рапър разговаря с TMZ през 2018 г. и признава, че е трябвало да се подложи на липосукция през 2016 г., за да отслабне. По думите на Уест, той е претърпял козметична операция, за да подобри външния си вид, защото се е страхувал да не бъде наречен дебел.

2. Сами Соса

Сами Соса беше професионален бейзболист, който придоби популярност в края на 90-те години. Обичан и уважаван от много фенове поради успеха си като спортист, той изненада цялата си фенбаза, когато се появи на церемония по награждаване с различен тон на кожата. Соса каза, че избелването на кожата му се дължи на крем, който той използва, който съдържа белина.

3. Мики Рурк

Мики Рурк е известен холивудски актьор, претърпял операции няколко пъти. Вкусът му към пластична хирургия върви ръка за ръка със страстта му към бокса, спорт, в който два пъти си счупва носа и скулите. Поради актьорската си кариера той получил бързи хирургически корекции за нараняванията си. Направен му е и лифтинг на лицето, инжекции в устните и операция на носа.

4. Саймън Коуъл

Противоречивият съдия от програми като The X Factor и America's Got Talent е друг пример за някой, който не се страхува от козметичната хирургия. Някои британски медии твърдят, че Коуъл е започнал да използва инжекции с ботокс през 2009 г. и с течение на годините той започнал да получава все повече корекции, включително фейслифт.

5. Силвестър Сталоун

Сталоун претърпя огромна трансформация през годините. Всъщност той е една от малкото известни личности, които говориха открито по темата през 90-те години. "Защо не?” казва той за операциите пред People.

Оказва се, че когато майката на Сталоун ражда, лекарят използва щипци, за да го изроди, а нервите от лявата страна на лицето му, като бебе, са разрушени, оставяйки го с крива уста. Историята продължава, когато Сталоун отслабнал за Роки, което направило тази черта на лицето по-забележима. Тогава станало ясно, че той може да го промени само с операция. 

6. Джош Хъчърсън

"Току-що претърпях операция, за да оправя счупения ми нос ..." беше част от съобщението, публикувано от актьора на The Hunger Games в Twitter през 2012 г. Въпреки това неговият ПР коригира информацията, казвайки, че операцията е за възстановяване на изкривената му носна преграда.

7. Енрике Иглесиас

Феновете, които следят Енрике Иглесиас от първите му дни, знаят, че испанецът е имал бенка но лицето. Иглесиас обаче отишъл при специалист, за да я премахне. Процедурата не е направена от естетически причини, а от здравословна гледна точка и отнела само 5 минути.

8. Джийн Симънс

Рок звездата е самопризнат фанатик на пластичната хирургия. Досега той е повдигнал челюстта си, повдигнал е клепачите си и е изсмукал гърдите си, както и още много други процедури.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay