100% сексапил: Вин Дизел с плажно селфи за милиони

Звездата от "Бързи и яростни" показва мускули и страхотна физика

100% сексапил: Вин Дизел с плажно селфи за милиони

Неговото тяло неведнъж е било определяно като най-сексапилното мъжко тяло на света, но само преди няколко седмици 48-годишният Вин Дизел стана обект на подигравки заради снимки, на които е хванат в не особено добра форма. Отпуснато коремче в хотел в Маями - поводът за смутени женски шушукания не беше никак безпочвен.

Но ето че новата година наистина може да бъде ново начало. Звездният татко на три деца публикува снимка в профила си в Instagram, по която жените отново започнахме да въздишаме. На нея той позира гол до кръста на фона на синьото море.

Към фотоса актьорът добавя думите "Xander Zone... Returning”, с които намеква за завръщането си във филма "Трите хикса”, в който бе главен герой през далечната 2002 година. Продължението на лентата е планирано за 2017 година и очевидно Дизел влиза във форма още отсега, тъй като героят му е атлет и каскадьор, който работи  като шпионин за Агенцията за национална сигурност на САЩ.

Гордият татко на едно момче и две момиченца не пилее свободното си време, а се опитва да прекарва всяка свободна минута със своите малки съкровища. А между заетия работен график и личните задължения, успява да намира време и за спорт. Така, от отрицателните коментари по повод отпускането на коремче няма да остане и следа.



За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay