14 здравословни навика, които правят Дженифър Лопес толкова привлекателна

14 здравословни навика, които правят Дженифър Лопес толкова привлекателна

Сигурно много дами се питат как Дженифър Лопес винаги изглежда перфектно и е заредена с толкова много енергия. Тя редовно тренира във фитнеса, следва здравословна диета и основно е жива, дишаща реклама за здравословен начин на живот. Също така, забелязвате ли я напоследък? Тя е на 50, а изглежда като на 20. Джей Ло постига това благодарение на стриктно спазваните от нея здравословни навици. Опитайте един или откраднете всички, за да се почувствате поне малко като нея.

1. Предизвикайте себе си.

Дженифър и нейният годеник Алекс Родригес се изправиха пред 10-дневно предизвикателство. Те спряха да консумират всичко, което съдържа захар и въглехидрати. Двамата казаха, че е трудно да се придържат към диетата, но Джей Ло сподели, че й харесва как се чувства и може да го направи отново.

2. Споделете снимки на вашия прогрес.

Дж. Ло редовно споделя снимки в Instagram за напредъка си по време на 10-дневното си предизвикателство.

3. Опитайте танци на пилон.

"Много уважавам хората, които танцуват на пилон", каза Джей Ло. За да тренира за ролята си на танцьорка на пилон, J.Lo ангажира акробат от Cirque du Soleil, за да я научи как да го прави. Тя дори монтира преносим пилон в дома си. "Това е акробатика, тренира се различна мускулна група", каза тя. "И нещата, които правят с краката, как висят с главата надолу ... всичко е трудно."

4. Избягвайте преработените храни.

Джей Ло казва, че пропуска всичко, което съдържа захар, и се опитва да избягва преработените храни, доколкото може.

5. Преосмислете отношенията си с кофеина.

Треньорът на Джей Ло, Дод Ромеро, казва, че звездата обикновено пропуска кафето, освен ако не е без кофеин. "Не съм пила кофеин от години", казва тя.

6. ... и алкохол.

Джей Ло отпива малки глътки алкохол от време на време, но Ромеро казва, че обикновено пропуска, когато става дума за алкохол.

7. Заредете се с добри протеини.

Джей Ло държи на протеините. Тя се придържа към източници като яйчен белтък, пуешко бяло месо, пилешки гърди, говеждо и сьомга или лаврак.

8 . Намерете подходящ начин да получите повече протеин.

Джей Ло е толкова запалена по отношение на протеина, че го приема във всякакви закуски и храни, като коктейли или палачинки, приготвени с протеинов прах.

9 . Вземете приятел със себе си на фитнес тренировката.

Джей Ло и Алекс Родригес редовно споделят видеоклипове в Instagram, които ги показват в салона заедно. Той дори споделя техните тренировки понякога, така че можете да ги копирате.

10. Не пропускайте тренировки.

Миналия юли Джей Ло сподели селфи във фитнес залата на рождения си ден. Тя споделя , че "много рядко прескача тренировка".

11. Съсредоточете се върху предимствата на тренировката.

"Понякога, когато се прибера и не се чувствам толкова добре, се карам да отида на фитнес", казва Джей Ло. "Тогава се прибирам вкъщи и си вземам душ, обличам удобно облекло, малко грим, връзвам косата си и се чувствам уморена и страхотно за себе си. "

12. Не пренебрегвайте дупето си.

Не се съсредоточавайте единствено върху "бицепси, гръб и плочки". Дупето често е в обектива и трябва да е винаги във форма.

13. Опитайте се да ядете органично.

Джей Ло се нуждае от действително добро гориво за всички неща, които прави, споделя треньора ѝ Трейси Андерсън. "Всичко е органично и всичко е много добре обмислено, с баланса на много висококачествени протеини и много храна, богата на хранителни вещества."

Автор: Десислава Михалева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay