7 актриси, които са отказвали да отслабнат за роля

7 актриси, които са отказвали да отслабнат за роля

В днешно време различните женски тела започнаха да се приемат все по-добре и по-нормално, но в Холивуд все още го има мисленето, че жените трябва да бъдат кльощави. 

Актрьорите и актрисите често трябва да свалят много килограми за определена роля, но има и такива, които обичат телата си такива, каквито са, и нямат намерение да ги променят, дори ако това означава да получават по-малко филмови роли. 

Вижте 7 актриси, които категорично са отказали да отслабват за роля: 

1. Дженифър Лорънс

Дженифър отказала да отслабне за ролята си на Катнис в "Игрите на глада", защото вярва, че като актриса има способността да контролира образа, който младите момичета ще виждат по телевизията.

"Никога няма да гладувам за роля. Не искам малките момичета да си казват: "О, искам да изглеждам като Катнис, така че ще пропусна вечерята." Опитвах се да накарам тялото си да изглежда във форма и силно – не слабо и недохранено," разкрива тя.

2. Патриша Аркет

Патриша имала спор с един от продуцентите, когато я помолили да отслабне за ролята на Алисън Дюбоа в телевизионния сериал Medium. "Помислих си: "Тази дама е майка, омъжена е, има 3 деца. Не", споделя тя.

3. Кирстен Дънст

София Копола предложила на Кирстен да отслабне за ролята в Beguiled. Тя обаче отказала и за щастие проявили разбиране. "Много по-трудно е, когато си на 35 и мразиш да тренираш.", казва тя.

Кристен също така разкрива, че това не е единственото й извинение. "Ям пържено пиле и Макдоналдс преди работа. Така че си казвам: "Нямаме опции! Съжалявам, че не мога да отслабна за тази роля."

4. Марго Роби

За наша изненада една от най-разпознаваемите актриси, Марго, била помолена да отслабне за ролята си на Джейн във филма "Легендата за Тарзан", което означавало да спазва строга диета. Но Роби отказала, като казала на продуцентите, че това е филм от 19-ти век и жените не трябва да бъдат толкова слаби.

5. Сиена Милър

Когато Сиена била помолена да отслабне, тя казала, че просто не може да се ангажира с диета, защото няма да има енергия да работи на снимачната площадка.

"Не мога да работя толкова много и да не ям", разкрива тя.

6. Амбър Райли

Винаги, когато звездата се явявала на прослушване, винаги й предлагали роли на момиче, което седи в ъгъла и яде по цял ден, но тя никога не искала да играе герой, който мрази себе си.

Амбър винаги чувала кастинг директорите да й казват да отслабне и отказите започнали да влияят на самочувствието й. Тогава тя решила да спре да ходи на прослушвания. Но въпреки всички препятствия, Райли все пак успя да се изкачи до върха.

7. Ашли Бенсън 

Въпреки че Ашли е сравнително слаба, по време на актьорската й кариера са й казвали, че е с наднормено тегло за определени роли. Но тя отказвала да отслабва, защото смятала, че не е необходимо.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay