9 знаменитости, които ще имат бебе през 2022г.

9 знаменитости, които ще имат бебе през 2022г.

Някои от любимите ни звезди ще станат родители през тази година. Вижте кои ще бъдат новите попълнения в списъка на звездните бебета:

1. Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес 

Португалският футболист Кристиано Роналдо е на път да стане баща за 5-ти път. Той направи съобщението в Instagram: "Радвам се да съобщя, че очакваме близнаци. Сърцата ни са пълни с любов - нямаме търпение да ви срещнем."

2. Никълъс Кейдж и Рико Шибата

На феновете на Никълъс Кейдж беше предложена изненада на 6 януари, ден преди рождения му ден. Според актьора той и половинката му Рико Шибата очакват първото си общо дете. Това ще е третото дете за Никълъс Кейдж, който има две деца от предишни бракове.

3. Кайли Дженър и Травис Скот

Рапърът Травис Скот и Кайли Дженър станаха родители за втори път на 2 февруари. Този път двамата решиха да споделят радостната новина с феновете си. 

4. Крис Прат и Катрин Шварценегер

Катрин Шварценегер отново е бременна от Крис Прат. "Приблизително по това време миналата година станах майка. Каква вълшебна година беше. Гледам моето малко момиченце със страхопочитание, докато расте и се променя – преминавайки от бебе към фазата на малко дете!” написа тя.

5. Дженифър Лорънс и Кук Марони

Най-високоплатената актриса в света за 2015 и 2016 г. Дженифър Лорънс влезе в красивото пътуване на майчинството с Кук Марони. Коментирайки слуховете, тя потвърди бременността си в The Late Show With Stephen Colbert.

6. Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм

Двойката очаква второто си дете. Роузи публикува снимка, на която се вижда коремчето й, и пише, че е време за кръг #2.

7. Арън Пол и Лорън

Звездата от Breaking Bad е на път да стане баща на второто си дете със съпругата си Лорън. "Нямаме търпение да се срещнем с теб, скъпа! Вече те обичаме толкова много.”

8. Джеймс Ротшилд и Ники Хилтън

Авторката и дизайнер на обувки Ники Хилтън очаква третото си дете от съпруга си Джеймс Ротшилд. Тя написа в своя Instagram: "Казват, че най-добрите неща в живота идват по три".

9. Риана и A$AP Rocky

Двойката наскоро обяви бременността пред света. Тази новина дойде след години на приятелство и месеци на срещи. Снимки, направени в Харлем, Ню Йорк, показват как Риана гордо показва коремчето си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay