Dua Lipa издава нова песен- "Future nostalgia"

Dua Lipa издава нова песен- "Future nostalgia"

Глобалната суперзвезда DUA LIPA издава чисто новото парче ‘FUTURE NOSTALGIA’, което идва от предстоящ албум със същото име. 

След зашеметяващия успех на последния сингъл ‘Don’t Start Now’, който отбелязва над 240 милиона стрийма до днес и продажби от над 1 милион копия, както и получи своя дебют на живо в шоуто на The Graham Norton Show, Dua продължава с ‘Future Nostalgia’. Едно изцяло повлияно от 80-те парче от чиста брилянтност, то ни дава допълнителни подсказки към нейния предстоящ албум и следващата вълнуваща ера от нейната кариера.

За парчето Dua казва:

"Future Nostalgia e заглавното парче от моя предстоящ албум и е още малко нещо, което да ви забавлява до Новата година. Написах го с Jeff Bhasker and Coffee един следобед в LA. Парчето е много игриво и забавно – и затова да не се взимаме насериозно, но толкова много ни хареса, че искахме да го споделим с вас.”

След като се появи със стил през 2015 г. дебютният албум на Dua направи 4 милиона продажби по света, а синглите от него – 40 милиона продажби. Той официално е най-стриймваният албум от жена изпълнител в историята на Spotify. Също така тя е най-младата соло изпълнителка, която някога е стигнала до 1 милиард гледания в YouTube и е спечелила 3 награди BRITS за British Female Artist, British Breakthrough Artist in 2018 и Best British Single за песента "One Kiss” с Calvin Harris през 2019 и 2 награди Grammy за Best New Artist и Best Dance Recording за парчето "Electricity”, нейната колаборация със Silk City на 61-те годишни Grammy награди. Dua също така откри наградите за 2019 на MTV EMA със спиращо дъха изпълнение на последния й сингъл ‘Don’t Start Now’ в Севиля, Испания.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay